Parimad live mängušoud Evolution Gaming ja Playtechilt

kasiino live shows mangud

Tahad kombineerida kasiinomängude põnevuse telemängude sära ja glamuuriga? Selleks sobivad hästi live kasiino mängušoud!

Live kasiino mängude tulevikusuund

Live kasiino mängušoud on suhteliselt uus meelelahutuse väljund, kuid viimasel ajal on nende valik tormiliselt kasvama hakanud. Evolution Gaming, mis on tõusmas maailma üheks suurimaks kasiinotarkvara tootjaks, on ka selles vallas esirinnas. Üle maailma tervitavad mängijad nende pingutusi ja ka meil pole uute ja interaktiivsete mängude lisandumise vastu midagi!

live show games

Kui teleekraanil jooksvad lõbusad kogupere šoud sulle meeldivad, siis pole kahtlust, et naudid ka live kasiino mängušousid. Evolution Gaming on tegemas tõelist revolutsiooni tuues üksteise järel mängijate ette järjest säravamaid ja mängija jaoks tulusamaid live kasiino mängušousid. Samamoodi nagu telesaadete puhul, juhib ka live kasiinos šoudes mängu kulgu saatejuht ja pakub nii interaktiivset kogemust võimalusega võita kuhjaga raha!

Viimaste aastate jooksul on lisandunud mitu nime, mis väärivad kindlasti lähemat tutvustamist. Seda me järgnevalt teemegi. Loe rohkem Crazy Time, Monopoly Live, Mega Ball, Deal or No Deal Live, Spin A Win, Dream Catcher ja Lightning Dice kohta ning saad kasulikke nippe, kuidas õnnejumalanna enda kasuks tööle panna. Aja mängujuhi ja teiste mängijatega juttu ning selgub, kas oled parim live kasiino superstaar!


Crazy Time (Evolution Gaming)

Crazy Time on Evolution Gaming nimelise mängutootja live kasiino mängušou. Kaasahaarav, meelelahutuslik ja suurepärase välimusega mäng on tuntud ka pikema nimega “Evolution Crazy Time Dream Catcher Edition”.

crazy time game screens

Karnevali stiilis tehtud kujundus äratab kohe huvi ja õnnerattale paigutatud hulgaliselt boonuseid teevad asja veel huvitavamaks. Nagu mängu pikem nimigi ütleb, on Crazy Time mängumootoriks Dream Catcher mängust tuttav õnneratas. Sellel on neli erinevat boonusvooru ja kütkestav showjuht, kes seletab mängu funktsioone ja hoiab mängijate tuju üleval.


Mega Ball (Evolution Gaming)

Evolution Gaming nimelise mängutootja Mega Ball on uhke nimega live kasiino šoumäng, mis järgib bingo põhimõtteid. Saad osta kuni 200 kaarti, millest igaühel 24 numbrit. Seejärel loositakse 51 pallist välja 20 nummerdatud palli, samal ajal kui eesmärgiks on saada pikuti, laiuti või diagonaalis järjestikku viis sama numbrit. Igal võiduliinil on oma väärtus ja mida rohkem võiduliine kaardi peal moodustub, seda suurem võidusumma.

mega ball game screens

Mega Ball mängu teevad eriliseks kaks võidukordajaga palli. Kui moodustad nende abil võiduliini, kasvab võidu väärtus võidukordaja võrra suuremaks.


Monopoly Live (Evolution Gaming)

Evolution Gamingu Monopoly Live on seni kõige rohkem kõmu tekitanud live kasiino mängušou, mis loodud samanimelise rahamängu põhjal. Kahtlemata ongi üheks Monopoly Live edu põhjuseks nostalgialaks, mida samanimeline lahe kogupere mäng on juba aastakümneid peredele pakkunud. Monopoly Live on unikaalne hübriid, mis laenanud elemente nii slottidelt, õnnaratta kontseptsioonist ja mis pakub võimast 3D boonusmängu.

monopoly live game screens

Tuhandeid mängijad üle maailma on juba nautimas karismaatilist Monopoly Live saatejuhti, kes teeb chatiaknas nalja ja keerutab samal ajal õnneratast lootuses Mr. Monopoly boonusvooru aidata. Tänu uskumatult kasulikele võidukordajatele võivad mängijad tasku pista tuhandeid eurosid!

4,6 miljoniline rekordvõit vahval Monopoly Live lauamängul – on seda tüüpi mäng, mis pakub kaasahaaravat elamust ja hoiab kogu aeg tähelepanu üleval!


Lightning Roulette (Evolution Gaming)

Evolution Gaming üks populaarsemaid ruletilaudu ja üldse menukamaid mänge on Lightning Roulette. Sellel on ühendatud kõik Euroopa ruleti parimad omadused ja lisatud juurde unikaalne juhuslikult käivituvad võidukordajad. Iga kord, kui välk kärgatab, kukub mängijale sülle võidukordaja, mille väärtus varieerub viiekümnest viiesajani.

lightning roulette game screens

Nagu juba öeldud, on Lightning Roulette mängijate poolt juba ammu omaks võetud ja tavaliselt leiad selle online kasiinode live kasiino rubriigi kohe esimeselt realt. Kui oled piisavalt õnnelik, et valida välja just see number, mis osutub välgunumbriks, võid väga kiiresti saada väga rikkaks. Lightning Roulette mängu kujundus on tehtud samuti suurepäraseks ning mängu kulgu juhivad karismaatilised pärisdiilerid.


Lightning Dice (Evolution Gaming)

Lightning Dice on üks kõige populaarsemaid täringumänge, mida üldse välja annab mõelda. Lihtsus, unikaalsus ja interaktiivne mängu kulg on need märksõnad, mida Lightning Dice iseloomustamiseks võiks kasutada.

lightning dice game screens

Nagu ikka juhib kogu kremplit atraktiivne live-diiler, kes alati mängijate jaoks olemas ka chatis. Suurepärase väljanägemisega ja kergesti õpitav täringumäng pakub suuri võite ja kõnetab erinevas vanuses erinevate huvidega inimesi.

Lightning Dice paistab veel silma klassikalise art-deco stiili poolest ja mängu juht tõmbab iga kolmekümne sekundi tagant kangi saates kolm täringut tornist keereldes alla kandikule.

Mängijate ülesandeks jääb arvata, milliseks kujuneb kolme täringu ülespoole pidama jäävate numbrite summa. Asja teeb veel huvitavamaks välguna kärgatavad võidukordajad. Kui need paugutama hakkavad, korrutatakse juba enne vooru algust potentsiaalne võit kuni tuhande kordselt.


Blackjack Party (Evolution Gaming)

Blackjack Party mäng on samuti Evolution Gamingu üllitis ja ka siin on lõbu laialt. Lõbusat blackjacki seiklust on juhtima pandud mitte üks vaid koguni kaks karismaatilist live diilerit. Blackjack Partyl saab blackjack hoopis uue sotsiaalse mõõtme. Teise diileri ülesanne ongi just mängijate lõbustamine ja jutu üleval hoidmine.

blackjack party game screens

Blackjack Party pakub võimalust teha ka väikeseid panuseid nii, et on sobilik ka algajate jaoks, kes ei soovi kohe alguses suurelt riskima hakata. Laua taga on küll ainult seitse istet, kuid panuseid saad teha ka teiste mängijate panuste peale, mis tähendab, et igaüks võib valida enda jaoks sobiva mängutempo ja samal ajal diileritega lõbusalt juttu puhuda.


Dream Catcher Live (Evolution Gaming)

Dream Catcher on kahtlemata üks kõige ikoonilisemaid live kasiino mänge, mis eales veebis esitletud. Kui eelistad lihtsat mängu, mis pakub kamaluga adrenaliini, siis just see õnneratta tüüpi meelelahutus võibki olla vastus.

dream catcher game screens

Lase kütkestavatel live diileritel ennast kampa võtta ning võid tehtud panuse väärtuse tagasi võita ka kuni neljakümne kordselt. Võidukordajate abiga võivad võidusummad ka märksa suuremaks kerkida. Mängu põhimõte on, nagu ikka õnneratta tüüpi mängudel, ära arvata, millisel sektoril nooleke pidama jääb.


Deal or No Deal Live (Evolution Gaming)

“Võta või jäta” on populaarne telemäng, mis mitte kuigi ammu jooksis Alari Kivisaare juhtimisel ka Eesti telekanalites. Inglise keeles “Deal or No Deal” on Ameerika populaarne teleshow, mis andnud ainest ka samanimelisele live kasiino mängušoule. Proovi ise tõusta staari staatusesse ja naudi närvekõditavaid elamusi koos võimalusega noppida ka mõni pirakam auhind!

deal or no deal game screens

Deal or No Deal ei ole sama lihtsakoeline kui mõni täringumäng või Dream Catcher. Tegemist on mitmetasandilise väljakutsega, millel põhimängu jõudmiseks pead edukas olema minimängudel. Glamuurselt sisustatud stuudios tervitab edukaid live diiler ja tema assistent, kes on valmis avama erinevaid rahasummasid peitvaid kohvreid nagu telemänguski.

Saad ise oma õnne üle otsustada tehes valiku punaste kohvrite vahel kuni alles jääb ainult üks. Kas arvad, et suudad pankuri tema enda mängus üle kavaldada?


Side Bet City (Evolution Gaming)

Side Bet City on Evolution Gaming nimelise mängulooja superpopulaarne kaheksakümnendate stiilis pokkerimäng. Selle põhimõte on väga lihtne: diiler asetab seitse kaarti lauale ja mängija ülesandeks on ära arvata, kas neist võiks moodustuda pokkerikäsi. Lihtne. Lõbus. Põnev!

side bet city game screens

Kui oled huvitatud pokkerist ja armastad kaheksakümnendaid, siis Side Bet City võidab kiiresti sinu südame. Las Vegase teemaline pokkerituba võlub glamuuri ja säraga, samal ajal kui võid diileriga chatis lobiseda.

Neoonvärvides pokkerimäng Side Bet City on ideaalne ka nende jaoks, kes otsivad esimest kokkupuudet pokkerimänguga. Samal ajal pakub see väljakutset ka neile, kes tahavad lihtsalt midagi uut proovida.


Football Studio (Evolution Gaming)

Oled spordihull? Tahad oma kirge jalgpalli vastu igal võimalikult moel välja elada? Evolution Gaming on “Football Studio” mängu puhul võtnud “Kõrgem või madalam” mängu kontseptsiooni ja loonud sellest eriti kaasahaarava versiooni.

football studio game screens

Tänapäeva kaasaegne jalgpallifänn oskab kindlasti Football Studiot hinnata, sest lisaks võimalusele ära arvata, kas järgmine kaart on eelmisest suurem või väikem, loob atmosfääri vahva jalkateemaline kujundus.

Meeleolu tekkimisele aitab kaasa ka jalkaspetsist live diiler, kes hoiab põnevat arutelu üleval. Tähtsa jalkamatši ajal on Football Studio hea koht, kus kasulikku infot ammutada ja ennast heas seltskonnas välja elada.


Hi-Lo Live (Playtech)

Hi-Lo Live on Playtech nimelise mängutootja live show, millel teed sammukese ajas tagasi. Sukeldu meeleolukasse 1980. aastate melusse ja mängi koos live diileriga meelierutaval mängul “kõrgem või madalam”.

hi-lo live game screens

Neoonvärvides kujundatud mängustuudio pakub võimalust ära arvata, kas järgmine avatav kaart on madalam või kõrgem kui eelmine.


Spin a Win Live< (Playtech)

Spin A Win on Playtech nimelise mängulooja live mängušou, mis järgib populaarset Õnneratta kontseptsiooni. Spin A Win on sarnane Evolution Gaming mängulooja “Dream Catcher” mängule, millel samuti saab võite Õnneratta sektorite peale panuseid tehes.

spin a win live game screens

Spin A Win mängul on mitu uudset boonusfunktsiooni, mis annavad võimaluse tehtud panuse väärtus tagasi võita kuni neljakümne kordselt. Playtech laseb teha ka kõrvalpanuseid, et mänguelamus veelgi mitmekesisemaks ja vaheldusrikkamaks muuta. Kõrvalpanused tähendavad, et saad teha lisapanuse selle peale, kas võitev number saab olema paaris või paaritu.


Quantum Roulette Live (Playtech)

Quantum Roulette on teaduse teemaline ruletimäng, mis pakub uskumatult põnevat versiooni populaarsest Euroopa ruletist. Ka siin on oma ülesandeid täitmas šarmantne live diiler ja võidukordajate abiga võid tehtud panuse väärtuse tagasi võita ka kuni viiesaja kordselt.

quantum roulette game screens

Ruletilaudade hulgas on just Quantum Roulette Live eriline, sest lisandunud on mitu ainulaadset funktsiooni nagu Quantum Boosts ja Quantum Leaps, mis hoiavad kogu aeg võidušansse maksimumi peal.


Age of the Gods Roulette (Playtech)

Age of the Gods Roulette puhub samanimelisele mängijate lemmikule slotimängule elu sisse fantastiliselt kaasahaarava live kasiino atmosfääriga..

age of the gods roulette game screens

Playtech pole ainult disaini kallal palju vaeva näinud vaid ka võidupotentsiaal on igati soliidne. Sukeldu kohe fantaasia maailma meeletumatesse lainetesse, sest omavahel hakkavad arveid klaarima iidsed jumalad ja teised mütoloogilised tegelased. Samal ajal saad sina ikka numbreid ära arvata ning mis kõige parem- õnnelikemad võivad võita vabalt ka ühe neljast kasvava võidusummaga jackpotist!


Spread Bet Roulette (Playtech)

Spread Bet Roulette on lihtne mäng, millele lisatud paar uut tüüpi tehnoloogilist täiendust. Selle ruletilaua kujundajaks ja loojaks on tuntud kasiinotarkvara tootja Playtech.

spread bet roulette game screens

Lisaks tavapärasele live diilerile, keda kohtab kõigil live kasiino mängušoude tüüpi mängudel, on siia lisandunud digitaalne ruletiratas. Kui võidad, hakkavadki numbrid jooksma ka just sellel digitaalsel rattal ning nende summa lisatakse panuse kogusummale.

Mängijad saavad samaaegselt tavapanustega teha eraldi panuseid seitsmele erinevale kõrvalvalikule.


Kingdoms Rise All Bets Blackjack (Playtech)

Playtechi uusim fantaasiamäng on Kingdoms Rise All Bets Blackjack. Uhkelt kõlava nime taga on esialgselt slotisõprade jaoks loodud mäng, mis nüüd siis saanud ka live kasiino formaadi.

kingdoms rise allbets blackjack game screens

Tegelikult on “Kingdoms Rise All Bets Blackjack” järg sama mängutootja populaarsele “All bets Blackjack” mängulauale, kuid selle arendamisel on laenatud elemente ka slotimängust.

Igas mõttes ulmelise temaatikaga blackjacki versioonil Kingdoms Rise All Bets Blackjack on isegi diilerid selga pannud traditsioonilised keskaegsed riided. Mängulauast paremale on sätitud pirakas kulda ja karda täis aardekirst ja ekraanil jooksevad fantaasiakuningriigi teemalised sümbolid.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: