Pakutavad sissemaksevõimalused Eesti online mänguportaalides

online kasiino meetodid

Võimalus kanda raha oma mängukontole kiirelt, lihtsalt ja turvaliselt on üks olulisemaid näitajaid, mis puudutab veebikasiinos mängimist. Enne, kui hakkad oma võitudele teed sillutama, saad võimaluse valida just endale sobiv maksemeetod sissemakse tegemiseks.

Tegelikult on olemas ka maksemeetodeid, mida saadki kasutada ainult sissemakse tegemiseks, kuid üldreegel on, et kui võidad, tuleb väljamakse teha sama maksemeetodit kasutades, mida kasutasid sissemakse tegemiseks.

Tutvu meie maksemeetodite teejuhiga ja saad hea aimduse, milline on sinu jaoks sobivaim viis raha mängukontole kandmiseks. Jah, tõepoolest- erinevates kasiinodes pakutakse erinevaid maksemeetodeid, kuid igal juhul tasub teada, mis võimalused üldse turul on.

Levinumad maksemeetodid online kasiinodes

Kindlasti oled kuulnud lisaks panga kaudu sissemakse tegemise võimalusele ka alternatiivsete maksemeetodite nagu PayPal jms. kohta. Samal ajal, kui erinevad maksemeetodid võivad tunduda kõik võrdselt turvalised, tasub siiski korra mõelda, mis andmeid sa soovid kasiinodega jagada. Kui kasutada panga kaudu sissemakse tegemise valikut, saab kasiino sinu kohta teada põhimõtteliselt kogu info, mis pangalgi sinu kohta on. Kui kasutada maksekaarte, siis see on kahtlemata pisut anonüümsem variant, samas kui jagad mänguportaaliga oma maksekaardi numbrit ja ka kõiki teisi makse tegemiseks vajalikke andmeid.

Üldjuhul on kõik maksevahendid siiski turvalised ja valiku saad teha puhtalt mugavusest lähtudes. Siiski tasub mainida, et just väljamaksete puhul töötavad kõige kiiremini Skrill, Neteller jms e-rahakotid, sest niipea, kui kasiino väljamakse kinnitab, on raha sinu kontol olemas. Samal ajal pangaväljamaksete puhul võid vahel jääda ootama päevadeks või halvimal juhul koguni nädalateks. Eestis pakub esimesena Bitcoin maksete tegemise võimalus Kingswin kasiino lubades väljamaksed töödelda vähem kui kahe tunni jooksul!


Korduma Kippuvad Küsimused (KKK)

1) Kuidas valida sobivaim sissemakse meetod?

Kui kasutad internetis maksete tegemiseks ainult pangakontot, siis suurt valikut ei olegi. Viska pilk peale meie kasiinode ülevaadete lehel ja leiad lihtsa vaevaga sobiva mänguportaali, mis just sinu kodupanga kaudu tehtavaid sissemakseid aktsepteerib. Reeglina on võimalus teha makse kõigi suuremate Eesti pankade kaudu – Swedbank, SEB, LHV, Luminor (endine Nordea) ja teised.

Innovatiivsemad mänguportaalid nagu Ninja kasiino, Kiirkasiino ja Slots.io kasutavad Pay n Play tehnoloogiat, mille puhul eraldi kontot luua pole vajagi vaid mängukeskkond saab kogu vajaliku info kätte juba sissemakse tegemise ajal.

2) Kas mõni maksemeetod on turvalisem kui teine?

Kõige turvalisemaks peetakse panga kaudu tehtavaid makseid kuna pankadel on väga ranged nõudmised selle koha pealt, milliste kasiinodega üldse koostööd tehakse, samamoodi mis tüüpi maksetele oma autoriseering antakse. Kahtlased tehingud läbi ei lähe.

Kui teed makse krediitkaardi või mistahes e-rahakoti kaudu, võid samuti üsna kindel olla, et oma rahast sa nende tõttu ilma ei jää. VISA / MasterCard ja levinumad e-rahakotid on reguleeritud riiklike järelvalveorganisatsioonide poolt ja teevad internetis maksete tegemise märka lihtsamaks. Peamine on, et teeksid makseid läbi usaldusväärse kasiinoplatvormi, mis tagab, et väljamaksed töödeldakse seaduseid ja reegleid järgides.

3) Milline maksemeetod on kõige kiirem?

E-rahakotid nagu Skrill ja Neteller on saanud enim positiivset tagasisidet tänu just maksete toimumise kiirusele. Kui oled teinud kasiinos juba paar edukat sisse-ja väljamakset võid põhimõtteliselt arvestada juba, et ülejäänud maksed toimuvad minutitega ilma, et peaksid saatma mingeid lisadokumente või andma selgitusi.

Üsna probleemidevabalt saad mänguportaalides toimetada ka krediit-ja deebetkaarti kasutades seni, kuni maksevahend on registreeritud sinu nimele. Aeg-ajalt võidakse maksemeetodi verifitseerimise huvides mängijalt küsida kaardi koopiaid, et veenduda kaardi kuulumises õigele omanikule.

E-rahakottide eelis tundub olevat see, et sa ei pea otseselt jagama oma isiklikke pangaandmeid mänguportaaliga. Kasiino saab sinu kohta teada ainult info, mis oled e-rahakotti registreerides avaldanud.

4) Mis juhtub, kui makse tegemisel tekib probleem?

Ebaõnnestunud maksed on internetis igapäevane nähtus. Põhjuseid võib olla mitmeid, alates sellest, et sul ei olnud kaardil piisavalt raha, makse tegemisel ei sisestatud piisavat hulka andmeid või olid andmed vigased, kuni selleni, et näiteks mänguportaal ei saa lihtsalt sinu makset vastu võtta kuna näiteks kaart või maksemeetod on registreeritud riigis, millega kasiinol ei ole nõutud volitusi koostööd teha.

Mistahes makseprobleemide korral aitab mängijaid kasiino klienditugi, mis aitab välja selgitada täpse probleemi põhjuse ja pakub alternatiivseid võimalusi eduka makse sooritamiseks.

5) Kuidas saan oma võidud kasiinost kätte?

Seadusest tulenevalt peavad Eesti mängijad kasutama kasiinodes raha väljavõtmiseks sama maksemeetodit, mida kasutati sissemakse tegemiseks. Miks nii? Põhjus on tegelikult lihtne- et vältida rahapesu ja muud ebaseaduslikku.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: