Osta-boonus funktsiooniga mänguautomaadid

osta boonus uus funktsioon

Tasuta spinnid raha eest

Feature Drop, Buy Pass ja Bonus Bet on inglise keelsed nimed slotimängude funktsioonide kohta, mis pakuvad mängijale võimalust ennast otse boonusvooru “sisse osta”. Kui varasemalt oli asendussümbol või boonusvoor mängudel üsna haruldane, siis tänapäeva uued mängud paistavad silma just vastupidise poolest- lisafunktsioone on külluses.

Mängijatele on need koguni nii meeldima hakanud, et lisaks pakutakse võimalust ennast otse boonusvooru osta. Olenevalt kui palju sul kannatust on ja kui väga soovid boonusvooru proovida, saad valida, kas ootad, kuni lõpuks õnn naeratab, või maksad selle eest, et kohe võidupotentsiaali kergitada.

Tegelikult on ennast boonusvooru ostmise valik muutunud isegi üsna tavaliseks, eriti just kõige uuemate ja populaarsemate mängude puhul. Megaways tüüpi mängudel on see võimalus olemas olnud juba ammu ja ka teised mängutootjad peale Big Time Gamingu on hakanud samuti seda kopeerima.

white rabbit megaways slot freespins

Kas oskad arvata, milline oli kõige esimene mäng, mis boonusvooru ostmise võimalust pakkus? Selleks oli ägeda peategelasega “White Rabbit” Big Time Gaming nimeliselt kasiinomängude tootjalt. Boonusvooru ostmise funktsioon kandis nime Feature Drop, kuid teised mänguloojad on asja veelgi põnevamaks ajanud Bonus Bet ja Buy Pass nimeliste lisadega. Kaks viimast töötavad väga lihtsalt ja üldjuhul maksab nende kasutamine tehtud panuse väärtusest sada korda rohkem.

Mis on boonusvoor ja kuidas see töötab?

Slotiboonus on eriline funktsioon online mänguautomaatidel, millel on palju erinevaid variatsioone. Mõned neist on väga lihtsad, kuid leidub ka äärmiselt leidlikult lahendatud boonusvoore. Slotiboonus on mängusisene funktsioon, mis erineb kasiinoboonusest. Kui kasiinoboonuse võid kontole saada sissemakse eest või hea tahte märgiks kasiinolt kingitusena, siis slotiboonuse peale võid sattuda mängu sees puhtalt õnnele lootes.

Slotiboonuste eesmärk on teha mänguelamus huvitavamaks ning pakkuda võimalust ka võidupotentsiaali tõstmiseks. Pole harv juhus, et just boonusvoorus võid käpa peale panna ka mängu jackpotile. Kuidas boonusvooru pääseda? Selleks pead tavaliselt saama kindla arvu boonussümboleid, mida nimetatakse ka “scatteriteks” – tavaliselt on nõutud boonussümbolite arv vähemalt kolm.

On ka boonuseid, mis käivituvad täiesti juhuslikult ja eraldi sümbolite kombinatsioone need ei nõua.

Uus mood- otse boonusvooru!

Nagu juba eelnevalt mainisime, on kuulsaks saanud “Feature Drop” kontseptsioon, mis esineb Big Time Gaming nimelise mängulooja slotikatel. Mängijad on selle hästi vastu võtnud ja seeõttu näeme seda võimalust uutel mängudel üha enam. Heaks näiteks on “Valletta Megaways” ja “Vikings Unleashed Megaways”.

vikings unleashed freespins bonus

See, kui palju boonusvooru pääsemise eest maksta tuleb, on erinev, kuid tavaliselt on see tehtud panuse väärtusest umbes sada korda suurem summa. Näiteks, kui mängid panuse suurusega 50 senti keerutuse kohta, pead maksma 50 eurot, et saaksid õnne proovida boonusvoorus. On ka erandeid, näiteks “Hot Chilli” nimelisel mängul piisab kui oled valmis tehtud panuse väärtusest maksma 50 korda rohkem.

Miks tasuks osta ennast otse boonusvooru?

Võimalus boonusvooru pääsemise eest maksta on ideaalne nende jaoks, kes hindavad eriti põnevat äktsionit ja võimalust lühikese ajaga võita kiiresti ja palju. Kuigi tänapäeva slotikad on igati kaasahaaravad ja põnevad isegi mängu tavarežiimil, siis kõik teavad, et suured auhinnad on peidus just boonusvoorus.

Boonusvooru otse sisse ostmine ei ole ehk valik, mida peaksid kogu aeg kasutama, sest see on üsna kulukas, kuid kui oled juba pikalt spinninud ja tunned, et soovid pisut rohkem põnevust, siis tasub kindlasti boonusvooru proovida ilma, et peaksid edasi ootama.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: