Uued online kasiino jõuluslottid 2018

uued kasiino christmas slots 2018

Jõulud on aasta kõige maagilisem ning imelisem aeg ning ka kasiinomängude tootjad teevad suuri pingutusi, et just selleks puhuks pakkuda mängijatele midagi eriti head ja põnevat. Võib- olla oled juba lugenud meie eelmise aasta TOP10 jõulumängude ülevaadet, kus koostasime eelmise aasta seisuga parimate slotikate paremusjärjestuse. Nüüd aga on aeg tuua sinuni kõige uuemad ja meelelahutuslikumad mängud, mis välja tulnud alles hiljuti mõeldes eesootavale imelisele jõuluajale.

Oleme ära proovinud nii mõnedki uued jõulumängud ning välja valinud 2018. aasta 4 kõige lõbusamat ja tasuvamat. Mõned jõuluteemalised mängud on lausa nii ägedad, et jäävad mängijate lemmikute hulka aastateks, kuid selles artiklis keskendume just sellel aastal välja tulnud parimatele paladele. Kui oled valmis jõulutunnet kogema ja miks mitte ka suuremat summat raha võitma, siis järgnevad soovitused tulevad sulle kindlasti kasuks!


2018. AASTA PARIMAD JÕULUTEEMALISED SLOTID

Vahel võib juhtuda, et jõulu- või ka muude pühadeteemaliste slotimängude puhul kukuvad need välja klišeelised, igavad ning ei saavuta erilist menu. Sellel aastal tundub, et slotimängude tootjad on näinud natuke rohkem vaeva ning alates juba novembri lõpust on väljas mitu väga huvitavat mängu. Toome sinuni neli kõige loomingulisema disainiga mängu, mis suudavad üllatada oma originaalse lähenemisega! Järgnevatel mängudel leiad lisaks lumele, kingitustele ja jõuluvanale ka palju muud ägedat ja me ei üllatuks, kui mõni neist kujuneb sinu püsivaks lemmikuks!



– Jingle Spin (NetEnt)

Tuli välja: 29. novembril 2018
RTP: 96.48%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria , TonyBet

“Jingle Spin” on 5-rullikuga mänguautomaat laheda graafilise lahendusega, millel jõulumees jagab oma ustavatele päkapikkudele kingitusi. Mängija jaoks tähendavad need kingid boonusfunktsioone nagu horisontaalselt paljunevad asendussümbolid, tasuta spinnid ja mündivõidud.

jingle spin slot screen

“Jingle Spin” paistabki eriti silma just esmaklassilise disaini, sagedaste võitude ja rohkete tasuta spinnide poolest.



– The Nutcracker (iSoftBet)

Tuli välja: 29. novembril 2018
RTP: 95.97%
Kus saab mängida: Optibet

Klassikalise “Pähklipureja” jõululoo slotimänguks tegemine on iSoftBetil erakordselt hästi välja tulnud. Mängus võid võita oma panuse summa tagasi kuni 5000-kordselt ning selle ülesande täitmise on sul abiks mitu erinevat mängusisest boonust.

nutcracker slot review

“Kingiboonus”, kaks erinevat tasuta spinnide vooru ja võidukordajad on mõned abimeestest, mis aitavad seda originaalset mängu mängides su tuju üleval hoida.



– Fat Santa (Push Gaming)

Tuli välja: 27. novembril 2018
RTP: 96.45%
Kus saab mängida: Unibet

“Fat Santa” defineerib tavapärast habemikuga muhedat meest hoopis pirukaid õgiva koomilise tegelsena. Mida rohkem pirukaid suudab see maiasmokk tasuta spinnide voorus nahka pista, seda rohkem lisaspinne saad sina!

fat santa slot screen

Juba mängu avades läheb su nägu naerule ja kui võidad oma panuse summa tagasi 6405 kordselt, usume, et läheb su tuju veel paremaks.



– Leprechaun Carol (Pragmatic Play)

Tuli välja: 29. novembril 2018
RTP: 96.59%
Kus saab mängida: BetSafe , Chanz , Optibet

Tegemist on jõuluteemalise mänguga, millele on antud iiripärane atmosfäär. Võidud on sellel mängul keskmisest märksa suuremad, kuid samal ajal võib sisse tulla pikemaid perioode, kus sa ei võida midagi.

leprechaun carol slot screen

Tuju aitavad üleval hoida ja suuri võite püüda tasuta spinnid, võidukordjad, kolosaalsed sümbolid ja eriboonusena pick n click boonusmängud! Maksimaalselt võid tasku pista oma panuse summast 6000 korda suurema rahasumma.



MÄNGI JÕULUSLOTTE VEEBIS

Kas tahaksid neid slotte juba proovida? Teeme nii! Mõnes kasiinos saad neid alguses mängida ka mänguraha eest. Leia oma lemmikkasiino, tipi mängu nimi otsingulahtrisse ja otsusta, kas proovid mänge niisama või asud kohe rahalisi võite jahtima.

Ei tasu unustada, et kui oled kasiinos uus, saad mängimist alustada kasutades kasiino tervitusboonust. Üldjuhul tuleb selles teha nõutud summas sissemakse ja oledki valmis jõulumängudel oma unistusi täide viima.

Mõned kasiinod pakuvad tõeliselt heldeid tervitusboonuseid, millega saad mängida enamikel pakutavatest mänguautomaatidest. Samuti ei tasu tähelepanuta jätta just jõuludele pühendatud kasiinokampaaniaid. Nagu ka tervitusboonuste puhul on need tavakampaaniatest märksa suuremate auhindadega. Proovi uusi mänge, võida tasuta spinne, boonuseid ja raha kohe kätte!