Eesti kasiinod, mis pakuvad auhindu pärisrahas

wager free kasiinod eestis

Kas oled vahel mõelnud, mis oleks, kui saaksid kasiinodes auhindu, mida pole vaja täiendavalt läbi mängida? See on täiesti võimalik, kuid tuleks teha pisut eeltööd, et teada saada, millised mängukohad seda endale lubada saavad.

Tegelikult polegi ilma läbimängimiseta kasiinosid Eestis kuigi palju. Põhjus on selleks väga lihtne- online kasiinode eesmärk on raha teenida ja tasuta preemiaid jagades tuleks neil varem või hiljem kotid kokku pakkida.

Millised on aga need mängukohad, mis endiselt suudavad pakkuda auhindu, mida pole mängijatel vaja täiendavalt läbi mängida?


Kanuuna kasiino

Kanuuna bränd on Eestis kõige uuem ja tundub, et tegemist on tõsise ettevõtmisega. Soomes on nad mängijate poolt igal juhul juba hästi vastu võetud.

Üheks põhjuseks, miks mängijatele Kanuuna kasiinos meeldib, võibki olla just see, et nad ei lollita mängijaid läbimängimise nõuetega. Heaks näiteks on nende uue mängija boonus, mis tegelikult polegi boonus vaid tasuta spinnid. Preemia saamiseks piisab 20€ sissemakse tegemisest.

kanuuna kasiino website screens

Kanuuna kasiino pakub uutele mängijatele 200 tasuta keerutust 10 päeva jooksul peale esimese sissemakse tegemist. Mistahes võidud tasuta spinnidega saad kontole pärisrahas nii, et boonuse läbimängimise pärast muretsema ei pea.

Taoline pakkumine tõmbab boonuste jahtijaid nagu liimiga. Muidugi on mängijaid, kes kasutavad olukorda enda jaoks ära. Teevad esimese sissemakse, kasutavad spinnid ära ning loodavad, et võidusumma spinnidega on piisavalt suur, et saaks teha ka väljamakse.

Tegelikult on pakkumise mõte aga selles, et kasiinohundid saaksid proovida erinevaid mänge riskivabalt ilma, et peaksid muretsema kaotamise pärast. Kui kõik klapib, siis ideaalis jääb mängija Kanuuna kasiinosse ka peale 10 päeva möödumist, et nautida kvaliteet meelelahutust ka pikemalt.


PAF kasiino

Uurisime, milliseid läbimängimise nõudeid Eesti online kasiinod oma boonustele peale pannud on ning silma jäi PAF kasiino. Alustaja jaoks on üles ehitatud päris ilus struktuur nii, et peale registreerumist tuleks 3 päeva jooksul teha vähemalt 10€ sissemakse. Preemia on sel juhul 25 priispinni, millega võidud on pärisrahas ilma läbimängimise tingimusteta.

paf online kasiino ülevaade

Lisaks tasuta spinnidele saad 10€ pärisrahas, millele samuti pole mingeid lisanõudmisi. Põhimõtteliselt võid vahendid kohe peale kätte saamist ka portaalist otse pangakontole välja võtta.

Jooksvad kampaaniad

Kui vaadata lähemalt, milliseid jooksvaid kampaaniad pakutakse, siis torkab samuti silma, et läbimängimise nõuded on väga madalad või puuduvad need sootuks. Heaks näiteks on võrgustiku pakkumised, mille auhindadel polegi tavaliselt läbimängimise tingimusi. PAF pole selles osas erand.

2024. aasta alguse seisuga on neil ägedaid kampaaniaid ka live kasiino ja videopokkeri mängija jaoks, mille preemiad on samuti puhtas sulas.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: