Vähemtuntud live kasiino mängud, mida peaksid kindlasti proovima

vahemtuntud live kasiino mangud

Kas oled vahel tahtnud pisut meelt lahutada, aga ei tea mida mängida? See on täiesti tavapärane, et vahel nii juhtub. Kuigi slotid, rulett, bakaraa ja blackjack on kõik tasemel mängud, siis alati tahaks midagi uut proovida. Järgnevalt vaatamegi üle, millised on pisut vähemtuntud mängud online kasiinodes, mis sellegipoolest väärivad tähelepanu.

Evolution Gaming mängud

Tegemist on täiesti legendaarse live kasiino laua mängude tootjaga, mis viimasel ajal online mängude maailma pidevalt “raputanud”. Kuigi võiks arvata, et live kasiino mängude nagu blackjack ja rulett erinevad versioonid on omavahel väga sarnased, siis Evolution on suutnud neid siiski oluliselt täiendada.

evolution gaming table games

Lisaks Perfect Blackjackile, mis on ainuke automaatselt toimiv live kasiino mäng, kus saad valida ainult panustamise seaded ja ülejäänu eest hoolitseb tehnoloogia, siis viimasel ajal on välja tulnud ka täiesti uusi nimesid, mis loomulikult tõmbavad palju tähelepanu. Deal or No Deal, Crazy Time ja Monopoly Live on mõned neist, kuid vaatame veel lisaks mõndasid mänge, millest sa ehk varem kuulnudki pole!

War of Bets

War of Bets on hea näide, et mäng ei pea olema keeruline, et pakkuda kvaliteetset meelelahutust. Vahel lisavad erinevad panustamise võimalused ja keerukus asjale põnevust juurde nagu näiteks pokkeris, kuid War of Bets tõestab, et äktšionit saab ka siis, kui mängus võrreldakse kahe kaardi väärtusi. Just nii lihtne see ongi!

war of bets game

War of Bets loojaks on BetGames nimeline tarkvaratootja. Selle mängijad ei pea kaartide väärtusi meelde jätma vaid mõlemad- nii mängija kui diiler saavad lihtsalt ühe kaardi, mille väärtusi siis omavahel võrreldakse. Suurema väärtusega kaart tagab võidu. Kõige väärtuslikum on äss ja “nõrgim” kaart on kaks.

Panuste tegemine algab juba enne kaartide välja jagamist. Saad ise valida kui palju soovid panustada põhipanuste ja kõrvalpanustena. Teine panustamise voor toimub siis, kui kaardid on kätte jagatud. Nii saad soovi korral kaardi kättesaamise järgselt oma panustamise strateegiat muuta. Panustada saad nii enda kui ka diileri võidu peale ja isegi selle peale, et tulemus on viigiline, samuti kaardi masti või värvi peale.


Dice Duel

Dice Duel on sarnane War of Betsile, aga kaartide asemel on hoopiski täringud. Nüüd on suurem osakaal õnnefaktoril ja ka tempo on kogu aeg peal, kuid mäng on väga lihtsasti arusaadav ja jälgitav.

dice duel game

Enne iga mänguvooru algust on viiskümmend sekundit aega panuse tegemiseks. Selle aja jooksul saad valida mistahes tulemuse, mida arvad, et võidab. Kui aeg saab läbi, lähevad veerema kaks täringut- üks punane ja teine sinine. Täring, mis näitab suuremat arvu, võidab!

Dice Duel põhipanused ongi selle peale, kas võidab punane või sinine täring. Saad panustada ka viigi peale ja teha kõrvalapanuseid, näiteks selle peale, millist täpset arvu täring näitab või konkreetse sinise ja punase täringute kombinatsiooni peal.


Super Sic Bo

Super Sic Bo on samuti täringumäng ja sealjuures väga lõbus. Samal ajal kui Sic Bo originaal ei ole enam online kasiinodes nii levinud, siis Evolution Gamingu “Super” variant on üsna hõlpsasti leitav kõigis suuremates mänguportaalides. Mängijad on Super Sic Bo hästi vastu võtnud, sest lisandunud on kasulikud võidkordajad!

super sic bo game

Super Sic Bo mängulaud on disainitud väga suurejooneliselt. Alguses võib tunduda, et tegu on isegi keerulise mänguga, kuid tegelikult on risti vastupidi. Lisaks panustamise tabelile näed klaasist kella, mille alla on paigutatud kolm kuue tahuga täringut. Kui panustamiseks ette nähtud aeg otsa saab, lähevad täringud paariks sekundiks pöörlema ning nähtavale jäävad arvud ongi mänguvooru võidunumbrid.

Saad panustada selle peale, kas pidama jäävad suured või väikesed numbrid, täpse täringu väärtuse või spetsiifiliste kombinatsioonide peale.


Fan Tan

Mis puutub vähemtuntumatesse live-diileritega mängudesse, siis Fan Tan on neist üks vingemaid. Tegemist on Hiina traditsioonilise mänguga, mida tavaliselt mängitakse kruusi alla peidetavate pärlikestega.

fan tan game

Lääneriikides ei ole Fan Tan küll veel eriti popp, kuid nii mõnigi tarkvaratootja on teinud sellest oma originaalse versiooni.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: