Wowpoti Jackpot mängud: millised need on ja mis teeb need eriliseks?

wowpot jackpot slots main

Microgaming Progressive Jackpot võrgustik on mängija hulgas läbi aastate olnud üks populaarsemaid mängude sarju. Peamiseks põhjuseks on neid pakkuvate mängude äärmiselt suur võidupotentsiaal- õnnelikele mängijatele on välja makstud üle 1,2 miljardi väärtuses võite.

Võrgustiku mängudest tuntuimad on Mega Moolah seeria slotid ja uuematest ka Wowpot Jackpot seeria mängud. Järgnevalt vaatamegi lähemalt, millised mängud juba kuuluvad või on peagi lisandumas Wowpot Jackpot võrgustiku mängude hulka.

Mida kujutab endast Wowpot Progressive Jackpot?

Alustuseks viskame pilgu peal, kuidas Wowpot Progressive Jackpot seeria kujunema hakkas. Enne, kui erinevatest populaarsetest mängudest võrgustik moodustus, oli Microgamingul< üks samanimeline kasvava võidusummaga mänguautomaat- nimeks Wowpot!

Wowpot! ei olnud midagi sensatsioonilist, selles mõttes, et maksimaalne võidusumma ulatus mängul vaevalt paari tuhande euroni. Microgaming Jackpot mängudest oli see üldse üks väikseima võidupotentsiaaliga slotte.

Wowpot! oli mängijate jaoks olemas mitu aastat, kui 2019. aastal otsustas Microgaming ootamatult selle mänguvalikust eemaldada. Esmapilgul ootamatu lükke tagamaad hakkasid selginema, kui Microgaming andis põhjust kuulujuttudeks uue kasvava võidusummaga jackpot võrgustiku tulemisest…

2020. aasta algus tõigi uudiseid uue ilme saanud progressiivsete jackpottide võrgustikust. Samal ajal tuli välja tutikas Wheel of Wishes mäng, mis nüüdseks kuulub samuti sama võrgustiku mängude hulka. Uus Wowpot on võrreldes vanaga täielikult ümber tehtud. Lisaks sellele, et võid võita võrgustiku kombineeritud Wowpot jackpoti, on mängus veel kolm väiksemat jackpotti.

Wowpot Jackpot seeria kombineeritud jackpot on eriline selle poolest, et kõige väiksem summa, mis Wowpot jackpotina välja makstakse on 2 miljonit eurot. Ehk siis isegi kui keegi selle endale võidab, ei lange jackpoti summa kunagi alla kahe miljoni.

Seeria kõige esimene mäng oli juba nimetatud Wheel of Wishes, mis tuli välja 2020. aasta veebruaris. Vahetult pärast seda tegi Microgaming teatavaks, et plaanis on kokku panna sama tüüpi mängude seeria kombineeritud võidupreemiaga.

Mis mänge Wowpot Jackpot võitmiseks mängida?

#1 – Wheel of Wishes WowPot

Wheel of Wishes on omamoodi slott, mida saab mängida kahte moodi. Võid valida tavalise režiimi minimaalse panuse väärtusega 10 senti spinni kohta või panna õnn proovile Power Mode režiimil. Power Mode ajal võib iga keerutus käivitada jackpot mängu, olles samal ajal kümme korda kulukam mängida.

wheel of wishes wowpot slot main
Wheel of Wishes (Alchemy Gaming) | RTP 93.34% | Loodud: 11.02.2020

Wheel of Wishes tavarežiimil on tüüpiline 5×3 positsioonidega mänguväli kümne võiduliiniga. Püüa saada järjestikku vähemalt viis sama sümbolit ja võid arvestada juba üsna kenade võidusummadega. Ka mängu tavaversioonis võib käima minna Power Mode, selleks vajad korraga vähemalt kahte Power Mode Scatter sümbolit. Tasub ka mainida, et ainult Power Mode abil võidki jõuda Jackpot boonusmängu, kus kõige suuremad summad välja jagatakse.

Jackpot mängu käivitamiseks peab Jackpot hajasümbol Power Mode režiimil mängides katma korraga keskmise rulliku kõik väljad. Jackpot voorus saad keerutada spetsiaalset Jackpot õnneratast ning võita ühe neljast jackpotist.

Väärib märkimist, et Power Spin lõppeb tavaliselt kas võiduga või siis jääd tühjade pihkudega. Kolmas võimalus on pihta saada 3×3 sümbolitele keskmisel rullikul.

Alates ajast, kui Wowpot jackpot veebruaris kasvama hakkas, pole see pidama saanudki. See, et ükski mängija seda veel meie artikli kirjutamise ajaks, kuus kuud hiljem, võitnud pole, teeb selle veelgi väärtuslikumaks. Hetkeseisuga koguni 6,9 miljoni väärtuseni tõusnud jackpot paneb näpud sügelema igal kiivamal slotisõbral. Siiski on võrgustiku mängudel võidetud mitu Major jackpotti väärtustega üle viiekümne- ja kolmesaja tuhande euro, lisaks väiksemaid jackpotte, mida makstakse välja mitu korda päevas.


#2 – Book of Atem WowPot

Wowpot seeria teine mäng, millel võid võita täpselt sama palju raha, on Book of Atem Wowpot. Tegemist on All41 Studios nimelise väiksema mängutuudio samanimelise standardse mängu põhjal tehtud slotiga, mis avaldati alles mõned kuud tagasi. Pisut on mängu siiski ka muudetud ja muidugi ei saa üle ega ümber võimalusest võita korraga miljonitesse ulatuv megapreemia.

book of atem wowpot slot main
Book of Atem Wowpot (All41 Studios) | RTP 93.50% | Loodud: 12.08.2020

Book of Atem jackpotimäng on paljuski sarnane originaalile pakkudes 5×3 positsioone kümne võiduliiniga. Samuti võid pihta saada juba tuttavatele wild hajasümbolitele, mis asendavad teisi puuduolevaid sümboleid ja käivitavad tasuta spinnidega boonusvooru. Selleks peab neid korraga mänguväljal pidama jääma vähemalt kolm või rohkem.

Wowpot Progressive on mängu integreeritud sarnaselt Wheel of Wishes mängule. Iga keerutus Book of Atem mängul jackpotti ei too vaid enne pead koguma teatud arvu hajasümboleid. Vahet ei ole, kas võidad või kaotad wildidega, igal juhul salvestuvad need loendurisse. Mida rohkem wilde ühe spinni jooksul saad, seda paremad šansid jackpot vooru pääsemiseks. Teine nõks on panustada suurelt, sest ka see mängib jackpot rattale pääsemises oma olulist rolli.

Jackpot boonusratas on ise väga lihtne- pane see keerlema ja saad oma valdusesse igal juhul ühe neljast jackpotist.


#3 – Sisters of Oz WowPot

Järgmine jackpotimäng, mida tutvustame, on Sisters of Oz Wowpot, mille loojaks Triple Edge Studios nimeline mängustuudio. Tegemist on aga kahest eelkirjeldatud mängust pisut erineva meistriteosega. Sisters of Oz Wowpot pakub mänguvälja 5×4 positsioonide ja kahekümne võiduliiniga. Ka siin on ette nähtud tasuta keerutused kolme või enama hajasümboli eest. Boonusvooru teevad eriliseks jumbo-suurused sümbolid kolmel keskmisel rullikul.

sisters of oz wowpot slot main
Sisters of Oz Wowpot (Triple Edge Studios) | RTP 92.00% | Loodud: 26.08.2020

Kuidas võita mängu ihaldatuim peapreemia Wowpot? Nagu Book of Atemi puhulgi, saad boonussümbolite eest erilisi münte, mis kogunevad peekrikesse. Iga kord, kui korjad mündi, võib käima minna jackpot õnneratas. Wowpot võitmiseks peab õnneratta nooleke pidama jääma punasel sektoril. Roheline sektor tähendab Major jackpotti, lilla Minor jackpotti ja sinine Mini jackpoti võitu.

Sisters of Oz Wowpot Jackpot mängul saad panustada alates 20 sendist 300 euroni mänguvooru kohta.


#4 – African Legends WowPot

African Legends on huviäratava nimega mänguautomaat, mis kuulub samuti Wowpot võrgustiku slottide hulka. Ka sellel on omad iseärasused, kuid peamine- võimalus võita äge jackpot- on sellel sama. African Legends ei paku siiski nelja erinevat vaid ainult ühte- Wowpot Major jackpotti.

African Legends mängu loojaks on Slingshot Studios nimeline mängustuudio, mis Microgaming platvormi partneritest üks silmapaistvamaid. Hiljuti on Slingshot valmis saanud ka selliste nimedega nagu A Dark Matter ja Banana Odyssey. African Legends on pealevaadates standardse 5×3 positsioonidega ja pakub 243 võiduliini.

african legends wowpot slot main
African Legends WowPot (Slingshot Studios) | RTP 94.92% | Loodud: 22.09.2020

Suure tõenäosusega satud varem või hiljem ka Rolling Reels või Multiplier Trails boonusfunktsioonide peale. Järjestikkused võidud veerevate rullikutega(Rolling Reels) sillutavad teed mängu olulisematesse boonusvoorudesse. Iga järjestikkune võit veerevate rullikutega suurendab automaatselt ka võidukordaja väärtust, mis võidu korral käiku läheb. Tasuta spinnide vooru pääsemiseks on nõutud vähemalt neli järjestikkust võitu. Kaheksa järjestikkuse võidu korral, saad peapreemia Major jackpoti.

Major jackpot on Wowpot seeria jackpottidest suuruselt teine ning selle väärtus võib kasvada sadadesse tuhandetesse eurodesse. Juba ainuüksi see on piisav põhjus, et African Legends mängu proovida, aga põhjuseid on veelgi. Mängul on ka fantastiline tasuta spinnidega boonusvoor, millel priikeerutuste arv kasvab olenevalt mitu korda veerevate rullikutega järjest suudad võita. Nelja järjestikkuse võidu eest saad garanteeritult kakstest priispinni viiekordse võidukordajaga. Viis järjestikkust võitu toob viisteist tasuta spinni kuuekordse võidukordajaga, kuus võitu pakub kaheksateist tasuta spinni kaheksakordse võidukordajaga ning seitse võitu maksimaalsed 20 tasuta spinni koguni kümnekordse võidukordajaga.

Mängu tavarežiimil võib mistahes ajal käivituda Wild Blast boonusvoor, tänu millele lisandub mänguväljale kuni viis Wild asendussümbolit, mille abil võitude moodustamine on imelihtne. Wild Blast aktiveerub ainult mängu tavarežiimil mitte aga Rolling Reels ajal.


#5 – Sherlock and Moriarty WowPot

2020. aastatest alates on Microgaming hakanud pakkuma aina rohkem kasvava jackpotiga mänge ning Sherlock and Moriarty WowPot on selle üheks heaks näiteks. Tegemist on ühega WowPot seeria mängudest, mille minimaalne jackpot preemia alla 2 miljoni üldse ei langegi!

sherlock and moriarty wowpot slot main
Sherlock and Moriarty WowPot (JustForTheWin) | RTP 92.10% | Loodud: 18.03.2021

Sherlock and Moriarty näol on tegemist 19. sajandi detektiivilooga, mis valminud koostöös väiksema Just For The Win nimelise mängustuudioga. Panuse suuruseks saad valida 10 sendist 100 euroni mänguvooru kohta ning hea õnne korral selle tagasi võita ka kuni 100 kordselt.

Kui välja arvata just need jackpotid, siis Sherlock and Moriarty ei hiilga just eriliselt suure võidupotentsiaali poolest. Mänguväli pakub viie rullikuga positsioone 20 võiduliinil. Boonustest annavad enim tooni hajasümbolid, boonusmäng, wild asendussümbolid, tasuta spinnid võidukordajate ja paigalejäävate wildidega.


#6 – Queen of Alexandria WowPot

Queen of Alexandria WowPot on Microgaming ja Neon Valley Studios nimeliste mängutootjate koostöös valminud iidse Egiptuse teemaline slotikas. Sloti peategelane on kuulus Cleopatra, rullikuid on viis ja võiduliine 10. Võite võid saada nii vasakult paremale kui ka vastassuunas järjestikkustel rullikutel pidama jäävate ikoonide abil.

queen of alexandria slot main
Queen of Alexandria WowPot (Neon Valley Studios) | RTP 92.50% | Loodud: 31.03.2021

Luksuslikult kujundatud mängu olulisemad lisafunktsioonid on sama rulliku kõigile väljadele laienevad wild asendussümbolid, mis tekitavad juurde ka korduvkeerutusi. Viimaseid on võimalik saada ka nii, et kõik kolm keskmist rullikut on täielikult wildidega kaetud.

Queen of Alexandria slotil saad panuse suuruseks valida 10 sendist 200 euroni spinni kohta ning selle tagasi võita ka kuni 2500 kordselt. Mäng pakub keskmist volatiilsust.


KOKKUVÕTE

Nagu näed on Microgaming mängudel käimas põnevad ajad ja Wowpot jackpot võrgustikku lisandub järjest uusi mänge. Keegi pole veel Wowpot jackpotti võitnud, kuid varem või hiljem peab see juhtuma. Lõppude- lõpuks selles kogu põnevus ju seisnebki, et teada saada kes ja kuna müstilise summa omale krabab!

Alles hiljuti võideti ligi kakssada tuhat eurot eestlaste hulgas populaarses Chanz kasiinos. Siis oli mänguks samuti Wowpot seeria mäng The Sisters of Oz: WowPot, kuid tegemist polnud veel kõige suurema võiduga!

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: