Jõulu slot mängud: Meie 10 parima nimekiri!

jõulu kasiino slot mängud

Tahaksid saabuda mõnele tõelisele jõulupeole, kus samal ajal saaksid nautida kasiino mänge? Saadaval on suur hulk mänguautomaatid, mis on inspireeritud jõuludest. Need mängud pakuvad sulle palju jõulutunnet, pühademeeleolu ja kingitusi, samal ajal kui sa mängid. Meie top 10 nimekiri on saadaval siin.

Kas sa teadsid, et on mitmeid kümneid slotimängud, mis on jõuluteemalised? Me oleme välja valinud parimad 10, mida sa täiesti kindlasti peaksid järgi proovima. Ära unusta ka, et peaaegu iga kasiino maailmas jooksutab praegu jõulukalendri teemalisi kampaaniaid, kus sul on võimalus võita tasuta keerutusi, sissemakse boonuseid, jagatakse laiali päris kingitusi ning palju veel, mis võivad su võiduvõimalust suurendada!


#10 – Santa’s Wild Ride (Microgaming)

Tuli välja: 10.11.2010
RTP: 96.47%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria

Hästi lõbus slot masin, kus on saadaval 243 erinevat viisi kuidas võita, 5 mängu ratast ja madal riski võimalus. Aus slot masin, mis toob sinuni jõululiku atmosfääri ja palju võite – küll mitte nii palju suuri auhindu. 1 900 000 mündiga peavõit annab sellest hoolimata mõnusa väljamakse.


#9 – Merry Xmas / Merry Christmas (Play’N Go)

Tuli välja: 18.11.2014
RTP: 95.79%
Kus saab mängida: BetSafe , Ninja , Coolbet , Unibet , Optibet , Maria

Sümboliteks on jõuluvana, põhjapõder Rudolf, jõulukellad, jõuluehted ja kommid – see on üks tõeline jõululik müügiautomaat! 15 payline’i, 5 keerlevat mänguratast ning Wild sümbol, mis omab võidu mitmekordistajat. Ole suurteks võituteks valmis.


#8 – Santa Paws (Microgaming)

Tuli välja: 13.12.2006
RTP: 96.52%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria

5 mänguratast, 20 payline’i ja palju sümboleid, kus on lumega kaetud öökullid, küülikud, hülged ja pingviinid, kes toovad sinuni tõelise jõulutunde. Jõuluteemasse selles mängus on väga lihtne sisse elada ning kui sa proovid oma õnne selles mängus, tõuseb su jõululik tuju kohe kindlasti! Wild sümbol selles mängus on esindatud jääkaruna, seega see on üks tõeline masin Norrakatele.


#7 – Flowers: Christmas Edition (NetEnt)

Tuli välja: 03.12.2015
RTP: 96.30%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria , TonyBet

See mäng peaks nimekirjas pikemalt olema! 30 payline’i, 5 mänguratast ja suurepärane teema! Mäng põhineb Flowers mängu põhjal, kuhu lihtsalt on juurde lisatud jõuluteemalisi detaile, mis teeb sellest suurepärase, lumise slot mängu, kus on kuhjaga tasuta keerutuse sümboleid kui ka Wild sümboleid ning võidu mitmekordistajaid.


#6 – Happy Holidays (Microgaming)

Tuli välja: 02.12.2015
RTP: 96.62%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria

Klassika Microgamingu poolt hoiab kuuendat kohta. Sümbolid, kus on näha kalkuneid, jõuluvanasid, piparkooke, jõulukuuski ja jõuluehteid kaunistavad seda slot mängu. Sellel mängul on 5 mänguratast, 243 payline’i ja mõlemad nii Wild sümbolid kui ka tasuta keerutused, mis mängimise ajal võivad ilmuda.


#5 – Fruit Shop: Christmas Edition (NetEnt)

Tuli välja: 03.12.2015
RTP: 96.70%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria , TonyBet

Järgmine jõuluversioon ühest NetEnti kõige populaarsemast slot masinast! Fruit Shop’i on saatnud suur edu ja mõnede muudatustega on sellest saanud lumega kaetud jõulumasin. 5 mänguratast ja 15 payline’i annavad sulle võimaluse võita. Ka Wild sümbolid on sulle võidu puhul abiks ja tasuta keerutused on saadaval üsna tihti – on lõbus mängida Fruit Shop: Christmas Editionit.


#4 – Secret Santa (Microgaming)

Tuli välja: 02.12.2013
RTP: 96.32%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria

Secret Santa on justkui Microgamingu mängutootja lihunik, kus on 1024 erinevat viisi kuidas võita: saadaval on suurepärased võimalused võtta koju kaasa mõni lisa jõulu kink sellel slot mängumasinal. Mängus on uus graafika, millel on näha jõuluvana, jõulukinke, kaminat, kalkunit ja jõulupuud – kõik see toob sinuni jõulutunde.

Need olid meie nimekirjas esimesed seitse mängumasinat ning nüüd oleme me jõudnud tõeliste parimate niiöelda kirss tordil jõuluteemaliste mängumasinateni – kui sul avaneb võimalus, peaksid sa neid kindlasti proovima! On suur hulk kasiinosid, kes praegu detsembris nendel slot mängudel jagavad tasuta keerutusi. Hoia end advendikalendritega läbi meie veebilehe kursis, et saada tasuta mängida!


#3 – Xmas Joker / Christmas Joker (Play’N GO)

Tuli välja: 19.11.2015
RTP: 96.98%
Kus saab mängida: BetSafe , Ninja , Coolbet , Unibet , Optibet , Maria

Kolmandaks leiame me mängu Xmas Joker mängutootja Play’N GO poolt. See on üks klassikaline slot mängumasin, kus on olemas jõuluteema, mis on samal ajal elegantne, lihtne ja väga stiilne! Võida selles lihtsasti mängitavas slot mängus, kus on 3 mänguratast, 3 sümbolit igal veerul ja vaid viis erinevat payline’i.


#2 – Deck the Halls (Microgaming)

Tuli välja: 04.12.2008
RTP: 95.38%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria

Teist kohta omab Microgaming’u maagiline Deck the Halls, kus sul on võimalik ühe keerutusega võita kuni 2 400 000 münti! Sümbolid toovad kohe kindlasti sinuni jõululiku atmosfääri: käbid, jõuluehted, põhjapõder Rudolf, jõulukingid ja jõulupuud! Wild sümbol aitab sul rohkem võita kahekordistades su võitu! Kui sa saad 3 või rohkem kella sümbolit, siis algab tasuta keerutuste voor: 10 tasuta keerutust, kus su võidud kahekordistatakse!


#1 – Secrets of Christmas (NetEnt)

Tuli välja: 30.11.2016
RTP: 96.72%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria , TonyBet

Esimeseks kohaks on otse loomulikult Secrets of Christmas, NetEnti absoluutselt kõige parem slot mäng! Sümbolid, kus on näha piparkoogi majakes, jõuluehteid, jõulukellukesi ja palju muid jõuluteemalisi objekte viivad sinu mõtted ja unistused otsekohe jõulu õhtu peale! 5 mänguratast, 25 payline’i ja hästi palju Scatter’i ja Wild sümboleid, mis pakuvad sulle palju rõõmu! Täis boonuste voore, võitude mitmekordistajaid ja teisi võite on võimatu, et Secret of Christmas sulle ei meeldi!



– Kasiino jõulukampaaniad

Detsember on kasiinos mängijatele kõige parem aeg, kellele meeldib saada tasuta kingitusi. Kõikides kasiinodes jookseb jõulukalender, kus on võimalik saada näiteks ilma sissemaksuta tasuta keerutusi, tasuta raha, sissemakse boonuseid, raha tagastust ja igasuguseid kingitusi nagu näiteks iPhone X või teisi füüsilisi asju, mis sulle meeldida võiks. Vaata lähemalt meie artiklit uusimate ja kõige paremate jõulu kampaaniate kohta, kus sul hetkel on võimalik võita!