Online kasiinode kasvava võidusummaga jackpotimängud

progressivne jackpotid kasiinod

Veebis rullikute keerutamine on kahtlemata lõbus ajaviide, kuid varem või hiljem võib tunduda, et adrenaliini paneb korralikult käima vähe suuremalt panustamine. See, kui suurte summadega oled valmis riskima, oleneb puhtalt iga mängija individuaalsetest eelistustest, kuid kunagi ei tasuks mängu panna rohkem raha kui oled valmis kaotama.

Kui küsid, mis mängud on kasiinosõprade hulgas kõige populaarsemad, siis loomulikult on nendeks hiigelsuurte võidusummadega Starburst, Mega Moolah ja ka Divine Fortune. Neist viimane on palju kõmu tekitanud ka Eesti mänguportaalides tehes päevapealt rikkaks mitu õnnelikku mängurit. Usu või ära usu, aga alles selle aasta jaanuaris võitis noor Eesti tüdruk Pafis üle 3,6 miljoni euro. Juhtus see NetEnt ühel menukamal Hall of Gods slotikal ja panuse suuruseks oli tühine 20 senti…

Jackpotimängudes on tavaliselt panused suuremad, võid võita rohkem, kuid see tähendab ka, et aeg-ajalt võib sisse lipsata ka pikemaid “kuivi perioode”. Statistiliselt on jackpotimängude tasuvus mängijale ikka sama, mis teistel mänguautomaatidel, erinevus on aga selles, et mistahes spinn võib sisse tuua kordades suurema võidusumma.

Mis on jackpot kasiino slotid?

Kui tunned, et oled valmis võitma suuremat summat, tutvu enne jackpotimängude olemusega, et teada, millega peaksid enne mängima hakkamist arvestama. Vahel võib tunduda, et kõik ainult võidavad ja mitte vähe, kuid kuidas asjad tegelikult on?

jackpot slottid

Kasvava jackpotiga mänguautomaatide võidusummad ei ole enam sadades tuhandetes ega mõnedes miljonitest vaid küündivad juba üle 10 miljoni euroni. Sellised summad löövad pea segi igal adrenaliinihundil ja mida rohkem mängijaid jackpotislottidel keerutavad, seda suuremaks tegelikult ka jackpotisumma kasvab. Seetõttu on hea teada, milline on parasjagu jackpoti suurus erinevatel mängudel, et saada aimu, millal võis just viimane suur jackpot välja minna. Mitmel mängul on ka minimaalne jackpotisumma, millest väiksemaks summa ei lähe.

Lisaks mänguautomaatidele võid jackpotte kohtata ka nii videopokkeri kui ka näiteks Caribbean Draw Poker mängudel. Loe edasi ja saad täpselt teada, millal jackpotimängud on kõige tulutoovamad!

Mis on progressiivsed jackpotid?

Võib-olla oled vahel mõelnud, kuidas siis need jackpotid nii suureks paisuvad? Mängudel võid sattuda vabalt ka fikseeritud võidusummaga jackpottide peale, kuid kasvava võidusummaga jackpotid on hoopis midagi muud. Kasvava jackpoti algväärtus võib olla küll fikseeritud, kuid mida rohkem mängijaid panustab, seda suuremaks jackpoti väärtus paisub.

Üldjuhul liidetakse progresiivse jackpoti summale 7% igast tehtud panusest. Mõnel mängul aga on isegi mitte ainult üks vaid mitu jackpotti ning sellel juhul jaotatakse summa olenevalt jackpoti tüübile- näiteks Mega-, Major- ja Grand jackpotid.

Peamine põhjus, miks võidusummad nii suureks paisuvad, on see, et jackpoti võitmine pole sugugi lihtne. See aga tähendab, et võidusummal on aega kasvada seni kuni lõpuks keegi õnnelik võidukombinatsioonile pihta saab. Võib juhtuda, et jackpotti ei anta välja isegi kuude kaupa, kuid see tähendab, et lõpuks selle saaja on erilise õnnega koos. Peale jackpoti võitu kahaneb mängu jackpoti väärtus mängu jackpoti miinimumsummani ja hakkab sealt jälle kasvama.

Tasub meeles pidada, et jackpoti võitmiseks on statistiliselt võimalused alati sama suured olenemata sellest kui suur jackpot parasjagu on. Vahet ei ole, kas jackpot anti just välja või on kerkinud koguni 10 miljoni või rohkem peale, iga järgmine keerutus võib õnne just sinu õuele tuua. Samal ajal tahavad kõik mängida just siis, kui jackpot ongi kasvanud eriti suureks, sest siis saad võita rohkem.

Kuidas progressiivse jackpotiga mänge mängida?

Enne, kui rullikutele valu andma hakkad, püüa leiad kõige parem mänguportaal, mis kasvava võidusummaga jackpotte pakub. Meie lehelt leiad põhjaliku ülevaate kõige usaldusväärsematest online mänguportaalidest, mida Eestis on õige mitu.

Kui oled sissemakse ära teinud, püüa leida jackpottide rubriik, kus tõenäoliselt näed kohe selliseid suuri nimesid nagu Mega Fortune, Mega Moolah ning võib-olla ka mõni videopokkeri variant. Mõnes kasiinos eraldi jackpoti rubriiki ei ole, kuid see ei tähenda, et oma lemmikuid ei võiks leida otsingufunktsiooni abil. Tüüpiliselt on hetke jackpotisumma suurelt välja toodud ka mängu logo juures või selle peal. Nii saad valida soovi korral näiteks just kõige suurema jackpotiga mängu.

Võib-olla mõtled nüüd juba mida potentsiaalse suurvõidu eest osta saaks? Enamikel online kasiinodel on maksimaalne lubatud väljamakse summa nädalas, kuus jne, kuid kasvavate jackpottide puhul ei pea sellepärast muretsema. Võidusumma maksab välja mängu tootja olgu selleks siis näiteks Microgaming, NetEnt või mõni teine jackpotimängude pakkuja.

Kui suureks võivad jackpotid kasvada?

Teoorias ei ole tegelikult kasvavate jackpottide summal ülempiiri, kuid lõpuks siiski keegi selle võidab. Jackpottide suurus sõltub otseselt sellest, kui palju on mängijaid, näiteks Mega Moolahil on tohutult fänne ja seetõttu kasvab ka jackpot väga kiiresti. Mõne väiksema mängulooja jackpotid aga ei pruugi sama nobedalt kerkida.

Läbi aegade suurim jackpot kukkus sülle soomlasele, kes napsas Mega Fortune mängul täpselt 17 861 800 euro suuruse hiigelvõidu. Mega Fortune on NetEnti slotikas ja võit saadi eestlastelegi tuttavas PAF mänguportaalis.

Huvitava kokkusattumusena oli jackpotivõidu ajal mängija valitud panuse väärtus kõigest 0,25 senti.. Eelmainitud Microgamingu Mega Moolahil on välja läinud läbi aegade suuruselt teine jackpot, mille napsas omale Suurbritannia mängija Betway nimelises kasiinos. Tollel korral oli võiduks samuti mitte väike 13,2 miljonit naela.

Ka mobiilis mängides on võimalik suurelt võita, näiteks Zodiac kasiinos saadi pihta koguni 7,9 miljonilisele peavõidule, seda samuti Mega Moolahil.

Jackpot kasiino mängude loojad

Kui jutuks tulevad kasvava võidusummaga jackpotid, siis jääb kõlama kolm nime- Microgaming, NetEnt ja Playtech. Need on online mängude maailmas mitu kordaja ajalugu ümber kirjutanud tegijad, kes mängijatele just neid kõige suuremaid võite pakuvadki. Jackpotte võid võita ka teiste mängutootjate slottidel, kuid üldjuhul need sellistesse kõrgustesse ei kerki.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: