Megaways tüüpi mänguautomaadid. Mis need on?

megaways manguslottid

Millised on kõige paremad Megaways tüüpi mängud ja kasiinod?

Megaways on uhiuus tehnoloogia, mis kasutusel paljudel uutel slotimängudel. Tegemist on innovatiivse mängu struktuuriga, mis pakub rohkem võiduliine ja ka suuremat volatiilsust. Hetke kõige kuumimad Megaways tüüpi mängud on Bonanza, Extra Chilli ja Genie Jackpots, mis lühikese aja jooksul on saavutanud juba enneolematu populaarsuse.

Loe edasi ja saad rohkem teada, miks just Megaways-mängud nii palju kõmu tekitavad ja ehk saad ka mõned head ideed, kuidas enda jaoks parim slott välja valida.

Mida kujutavad endast Megaways tüüpi mängud?

Megaways™ on eraldi kaubamärk, mille omanikuks Big Time Gaming nimeline tarkvaratootja. Big Time Gaming oli juba enne üks maailma tunnustatumaid tarkvaratootjaid, kuid nüüd on nad suutnud omale veelgi enam tähelepanu tõmmata.

Mängijad otsivad alati midagi uut ja just Megaways tehnoloogia tundub, et suudab neile seda pakkuda. Võimalus võita piiramatul arvul tasuta spinne, erinevad võiduliinid ja spetsiaalsed boonusfunktsioonid on hea kombinatsioon, mis hoiab meeled alati erksad ning pakub kuhjaga põnevust. Pole saladus, et Megaways tüüpi mängud on võimelised välja maksma ka hiigelsuuri võite ja seetõttu on need ühed kõige populaarsemad mängud igas kasiinos, mis neid pakub.

Mille poolest aga on Megaways mängud nii erilised? Vastuseks on nende innovatiivne mänguformaat. Tüüpiliselt on Megaways mängudel kuus rullikut ja horisontaalne nelja sümboliga lisarullik. Iga spinni ajal võib sümbolite arv rullikutel varieeruda kahest seitsmeni- nii muutub mäng eriti dünaamiliseks ja kunagi ei tea, mida järgmine spinn tuua võib. Mängija jaoks on selline ülesehitus tõeline kullaauk, sest mistahes keerutus võib õnnejumalanna täiesti segaseks ajada! Võiduliine on kordades rohkem kui mistahes teistel online mänguautomaatidel.

megaways slottid naidised

Megaways mängud pakuvad ka kuni 117 649 võiduliiniga mänge ja samal ajal sagedasi võite. Kõlab nagu liiga hea diil? Lisaks võid peale sattuda nii tasuta spinnidele, juhuslikult käivituvatele boonusvoorudele ja kuitahes kõrgetele võidukordajatele.

Mida kujutab endast Megaways tehnoloogia?

Big Time Gaming nimelise mängulooja eesmärk Megaways puhul oli revolutsioneerida võiduliinide süsteemi. Kui varem oli igal mängul kindel võiduliinide arv, mis üldjuhul ei muutunud, siis nemad julgesid küsida, kas see peab ilmtingimata just nii alati olema?

Megaways mängud on hea tõestus, et sugugi mitte. Nende puhul on iga keerutuse tulemus üllatus ja seda enam, et võiduliinide arvu muutudes võib lõppkokkuvõtte see number kerkida ka kuni 117 649 peale!

Megaways võiduliinide arv lüüakse kokku iga keerutuse lõpus ja kuvatakse kuldse raami sees rullikute kohal. Täpne võiduliinide arv saadakse nii, et korrutatakse omavahel igal rullikul olevate sümbolite arv.

megaways win lose

Igal rullikul olevate sümbolite arv on erinev ning see muutub kogu aeg. Võiduliinid algavad tavaliselt esimeselt rullikult ja need arvutatakse vasakult paremale. Kui kõik rullikud saavad maksimaalse sümbolite arvu, võib võiduliinide arv tõusta ka kuni 117,649 peale ja mõnel mängul nagu näiteks Viings Unleashed Megaways võib see number kerkida ka müstilise 500,000 peale!


Kuidas mängida Megaways slotte?

1. Leia oma lemmik Megaways-tüüpi mäng

Peale esimeste Megaways tüüpi mängude Bonanza ja Extra Chilli välja tulemist on uusi sama stiili mänge hakanud välja tulema pea et igal nädalal. Kuigi põhimõte on sama, siis endiselt leiab alati midagi uut ja teistsugust.

megaways slottid

2. Proovi Megaways tüüpi demomänge (valikuline)

Kui oled uudishimulik, aga ei soovi kohe oma raha mängu panna, saad ägedaid slotte proovida ka mänguraha eest. Ainuke puudus on selles, et kui peaksid kohe jackpotti tabama, siis ka võidud on mängurahas ja kasiinost välja kanda seda ei saa.

3. Leia parim kasiino, mis pakub just Megaways tüüpi mänge

Megaways tüüpi mängud on hetkel tõeline hitt, mis tähendab ka seda, et neid leiab pea igas paremas online kasiinos.

4. Enne mängimist tutvu võidutabeli ja lisafunktsioonidega

Megaways mängud on erilised, sest nad kõik erinevad teineteisest. Kui tead, mis on su eesmärk mängul ja millist auhinda, jahid, saad sellest lähtuvalt paika panna ka oma mängustrateegia. Isegi kui slotid on puhtalt õnnemängud, siis panuse suuruse valimisel ja boonusvoorudes mängides on hea teada, mida sa teed.

Uued Megaways tüüpi mängud ja tootjad

Megaways tüüpi mängud tähistavad online mängude maailmas mingis mõttes isegi uue ajastu algust. Nende populaarsus kasvab iga päevaga ning lisaks tehnoloogia väljamõtlejale Big Time Gamingule on teisedki tarkvaratootjad hakanud neid arendama.

Üks agaramaid Megaways tüüpi mängude tootjaid on Blueprint Gaming ja alates seda tüüpi mängude arendamisest on nende kaubamärk rohkelt tuntust kogunud. Blueprinti kõige popimateks on kujunenud Diamond Mine, Buffalo Rising, Genie Jackpots ja Slots O’Gold. Veel on Megaways™ litsentsi omandanud nii Red Tiger Gaming, iSoftBet, WMG, Relax Gaming, Storm Gaming, Fantasma Games aga ka teised.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: