2020. aasta Top 10 jackpotimängu

top jackpot kasiino slottid

Jackpotimänge on palju ja vahel kulub ära pisut abi, et välja sõeluda just need kõige paremad. Loe edasi ja saad teada, milleks valmis olla ning mis mängustrateegia sulle sobida võiks. Nagu võid juba arvata, on jackpotimängud slottide hulgas kõige popimad, sest need panevad meid unistama suurelt. Lisaks võimaliku kasiino suurvõidu tabamisele, on jackpotimängude karakterid äärmiselt lõbusad ning hiigelraha püüdmisel aitavad ka hulk supervingeid boonusfunktsioone.

Kõige mängitavamad jackpotimängud ei paku enam ainult ühte vaid tihtipeale ka mitut jackpotiauhinda. See teeb võitmise eriti hõlpsaks ka algaja mängija jaoks. Selles artiklis vaatamegi lähemalt, mis üllatused sind jackpotimängudel ees võivad oodata ja kuidas olukorrad enda kasuks tööle panna. Esmalt aga tutvume kümne kõige populaarsema jackpotimänguga.


#1 – Mega Moolah

See Microgaming nimelise mängulooja toodang on tuttav iga kiivama rullikukeerutaja jaoks. Mega Moolahi kutsutakse hellitavalt ka ‘miljonäride sünnitajaks’ ja kõige väiksem jackpot, mis sellel võita saad, ongi täpselt miljon eurot! Mida rohkem mängijaid tee Mega Moolahi juurde leiavad, seda suuremaks kasvab ka jackpot, kus miljonist väiksemaks ei kahane võidusumma kunagi.

mega moolah jackpot slot

Mega Moolahil ei ole ainult üks vaid koguni neli kasvava võidusummaga jackpotti. Mis eriti vinge- sellel mänguautomaadil on ainuüksi viimase aasta jooksul välja jagatud koguni 70 miljoni euro eest raha! Seega, kui sind väikesed tilutilu võidud eriti mängima ei kutsu, võib just Mega Moolahil olla midagi, mis südame kiiremini põksuma paneb. Suurvõidu püüdmisel on sul abiks kõik aplamad savannielukad nagu lõvid, elevandid ja kaelkirjakud.

Jackpotivõiduni jõudmiseks pead esmalt pihta saama Õnnerattale, millel selgubki, kas mängid Mini-, Minor-, Major- või Mega jackpoti peale. Boonusmäng algab täiesti juhuslikult mängu mistahes ajahetkel seega jääb üle loota ainult heale õnnele.

Kui jackpotid kõrvale jätta, siis Mega Moolah pakub üsnagi tüüpilist 5×3 positsioonidega mänguvälja, mis on tehtud Aafrika safaristiilis. Võiduliine on 25 ja olenemata valitud panuse suurusest võid igal juhul käpa peale panna kõige suuremale auhinnale. Näiteks Mega Moolah aegade suurim võit 20 miljonit saadi just 25 sendise panuse abil!


#2 – Jackpot Giant

Playtech nimelise mängulooja Jackpot Giant räägib loo vaikse saarekese elust, mille idülli rikuvad täiesti ootamatult tuldsülgavad vulkaanid. Sama üllatuslikult nagu laavajaod mööda mäeharju omale teed tegema hakkavad, võib ka sulle pirakas rahahunnik sülle kukkuda! Mänguelamuse parendamiseks on slotil viimase peal graafika ja võite saad püüda 50 erineval võiduliinil.

jackpot giant jackpot slot

Äktšionist pulbitsev lugu rullub lahti pööraste boonusfunktsioonide ja veel ägedamate jackpottidega. Ka selle mängu peavõit on kasvava väärtusega ning üldjuhul jääb miljonist eurost ikka ülespoole. Kui Mega Moolahil võid võita ka ilma suuri riske võtmata, siis nüüd pead panuse väärtuseks sättima vähemalt 4€, kui sind huvitab pirakas peapreemia.

Asi läheb tuliseks, kui tabad esimeses võiduliinis vähemalt viis wildi. Garanteerime, et isegi kui peavõit ennast sulle ei esitle, on Jackpot Giant igal juhul üks plahvatusohtlikemaid ja energiast pulbitsevamaid mänge, mida meie silmad on näinud.


#3 – Hall of Gods

Hall of Gods on just sama äge kui see kõlab. Norra mütoloogia teemaline slotikas on otseses mõttes mitu mänguhullu saatnudki maapealsesse paradiisi, sest kuidas muudmoodi nimetada hullumeelselt suurte rahasummade võitu!?

Kas teadsid, et Hall of Gods jackpot läheb väljamaksmisele keskmiselt iga kuue kuu tagant? Just nii kaua peabki vahel ootama, et üleöö miljonäriks saada. Muidugi võid ka kaheksast viieni tööl tiksuda, aga keskmiselt 5 miljoni eurone võit suudab elevust tekitada siiski märkimisväärselt suure hulga slotisõprade hulgas.

hall of gods jackpot slot

Anna au Põhjamaade peajumalale Odinile ja naudi tulist äktšionit võimalusega suurvõit omale saada. Mängu loojaks on kasiinomaailma hiiglane NetEnt ja suur lahing läheb lahti viie rullikuga mänguväljal. Erineva suurusega võitudele võid pihta saada 20 võiduliinil, kuid enim tähelepanu tõmbavad siiski kasvava võidusummaga mini-, kesk- ja mega jackpot.

Aktiveeri alustuseks kõik võiduliinid ja püüa saada mänguvälja mistahes positsioonidel vähemalt kolm boonusikooni. Kui see õnnestub, paljastub Thori vasar kolm jackpotisümbolit, millest igaühele vastab kindel preemia. Alles hiljuti tabas Eesti noor neiu Pafis 3,6 miljonilise võidu mängides kõigest 20 sendiste panustega. Arvad, et suudad sama?


#4 – Beach Life

Beach Life on Playtech mängulooja viie rulliku ja 20 võiduliiniga mäng, millel elu muutub eriti värviliseks ja ilusaks, kui suudad sellest maksimumi välja pigistada. Reeglina iga 7-8 kuu tagant selgub üks õnnelik, kes võib näpud püsti visata koguni 2,5 miljoni eurose jackpoti võitmise puhul. Lisaks suurele võidupotentsiaalile pakub mäng ka mõnusat mängukeskkonda, millel möllates ei saa muudmoodi, kui peab naeratama. Eriti eredavärviliselt tehtud kujundus paneb liblikad kõhus lendama ning kui saad kahekümnendal võiduliinil viis wildi, oledki tehtud mees.

beach life jackpot slot

Kaheksakümnendate stiil ei pruugi olla just igaühe lemmik, aga nalja saab igal juhul täie raha eest. Melu loomisele aitavad kaasa jääkülmad pulgakommid, “uppunud aarde” boonus ning võimalus pisut aega veeta nagu tõeline eksootilise saare asukas. Unistustele saad hoogu anda valides panuse suuruseks alates 50 sendist keerutuse kohta.


#5 – Arabian Nights

Arabian Nights on tehtud jackpotimängule kohaselt pisut vingem ja suurejoonelisem. Graafika on viimase peal ja on kohe tunda, et tegemist vähe moodsama versiooniga mänguautomaatide laiast valikust.

arabian nights jackpot slot

Slotikas pakub viite rullikut ja kümmet võiduliini koos elementidega kõigile tuttavatest Aladdini ja Scheherezade muinasjuttudest. Mängu loojaks on NetEnt ning jackpoti tabamiseks on lihtsaim viis kruvida panuse suurus maksimumi peale ja püüda saada korraga viis printsi sümbolit.


#6 – Millionaire Genie

Millionaire Genie loojaks on tibatilluke Random Logic nimeline tarkvaratootja, kes, tõele au andes, maha saanud siiski arvestatava rahamasinaga. Ka see mäng põhineb kõigi lindrpriide kuninga Aladdini seiklustel ja pakub üsnagi tavapärast viie rulliku ja viieteist võiduliiniga meelelahutuse veetmise viisi. Lõbutse Aladdini, Jasmine ja džinniga ning lõika kasu juhuslikult avanevatest võimalustest raha võita.

millionaire genie jackpot slot

Millionaire Genie teeb atraktiivseks selle kasvava võidusummaga jackpotipreemia. Kõige väiksem jackpotisumma võib teoreetiliselt olla küll ainult 120 eurot, aga reaalsuses kukub see alles märksa suuremate summade juures. Püüa saada võiduliinis vähemalt kolm džinni nägu ja kui veab, ongi just see maagiline tegelane sinu võti unistuste täitumisel.


#7 – Funky Fruits

Kuidas kõlab iga paari kuu tagant paarimilline rahasutsakas? Reaalsuses ehk vähetõenäoline, aga Funky Fruits klassikalisel puuviljade teemalisel mängul on see täiesti võimalik! Kui oled valmis saaki kokku korjama, püüa saada korraga vähemalt kaheksa kirsi sümbolit ja võidki varakult pensionile minna! See, kui suur jackpotisumma sülle kukub, oleneb juba sinu valitud panuse suurusest- mida suurem panus, seda suurem potentsiaalne jackpotiauhind.

funky fruits jackpot slot

Kui valid panuse suuruseks minimaalse 1€ saad 10% maksimaalsest jackpotiauhinnast. Maksimaalse 10€ panustega keerutades võid arvestada täissummaga. Kuigi tegemist on iga highrolleri unelmaga, pakub see mahlane maiuspala väiksemaid võite ka tagasihoidlikemate slotisõprade jaoks. Meeleolu loovad laulvad ja muid trikke tegevad erinevat tüüpi puuviljad.


#8 – Major Millions

Major Millions on pisut omamoodi jackpotislott, sest seal läheb kõige suurem võidusumma välja eriti tihti- seda koguni iga kolme nädala tagant. Megasumma suurus jääb tavaliselt 8 miljoni kanti ja kasvama hakkab see 250 000 eurost. Vali ise, kas tahad õnne püüda klassikalisel kolme rullikuga mänguväljal või oled valmis ka väljakutsuvama viie rullikuga versiooni jaoks. Igal juhul on paras annus lõbu garanteeritud võimalusega peavõit endale napsata.

major millions jackpot slot

Major Millions peavõidu võid tabada nii kolme kui ka viie rullikuga versioonil, lihtsalt esimesel on võiduliine kõigest kolm. Jackpoti saamiseks vajad kindlasti vähemalt kolme wildi justnimelt kolmandal võiduliinil. 15 võiduliiniga mänguväljal pead jackpoti omale saamiseks pihta saama viiele wildile 15. võiduliinil. Pea meeles, et jackpotist huvitudes pead igal juhul mängima kõrgeima võimaliku panusega 3 eurot spinni kohta, mis kõigi jaoks ei pruugi olla muidugi sobiv.


#9 – Aztec’s Millions

Aztec’s Millions on täielik vastand Funky Fruitsile. Nüüd pead olema valmis minema täispanga peale, muidu pole mõtet üldse proovidagi. Nõutud Mega-Jackpoti tabamiseks pead igal juhul tegema panuseid minimaalse väärtusega 5 eurot spinni kohta ja võite ajad taga 25 võiduliini kasutades. Odav see pole seega mõtle ise, kas oled valmis eesmärgi saavutamiseks ka pisut riskima.

aztecs millions jackpot slot

Adrenaliinijanuste jaoks on see vanade asteekide teemaline mäng aga ehk just see, mida nad otsivad. Iidse kultuuri mahlasemad palad tuuakse mängija ette nende täies eheduses ja kui suudad samal ajal võiduliinis ritta saada viis “Aztec’s Millions” sümbolit, ongi rahahunnik sinu.


#10 – Mega Fortune

Mega Fortune on nimi, mis tegelikult eriti tutvustamist ei vaja. Tegemist on NetEnt nimelise mängulooja eriti kuulsa slotiga, mis kinkis ühele õnnelikule Soome mängijale koguni 18 miljonit! Panuse suurus? Jällegi imepisike 20 senti! Seega, kui otsid mängu, kus võid suurelt võita ka väikselt panustades, siis võib Mega Fortune olla midagi just sinule.

mega fortune jackpot slot

Mega Fortune pakub adrenaliinirohket elamust viiel rullikul 25 võiduliiniga. Erilise õhkkonna loovad uhked jahid, šampus, limusiinid ja säravad teemantid, mis tekitavad tunde nagu oled juba võitnud ilma veel täistabamust üldse saamatagi.

Jackpoti võid võita kolme Õnneratta ikooniga juhul, kui need jäävad pidama aktiivses võiduliinis. Käima läheb boonusvoor, millel teine ja kolmas ratas pakuvadki ligipääsu suurtele summadele.


KOKKUVÕTE

Mida uut said teada? Kasvava jackpotiga mängud pakuvad konkurentsitult suurimat võidupotentsiaali, kuid on samal ajal ka riskantseimad. Kuigi “kasvav jackpot” kõlab imeliselt, siis jackpoti võitmine pole sugugi lihtsamate killast ülesanne ja võib nõuda palju aega ning kannatlikkust. Kui arvad, et miljonäriks saamine pole ehk sinu peamine eesmärk, viska pilk peale ka fikseeritud jackpotiauhindadega mängudele ja võid samuti suurelt võita.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: