Betsafe kasiino uus veebileht ja funktsioonid

betsafe kasiino uuendatud veebileht uudised

Eesti üks populaarsemaid online mängude portaale Betsafe on läbi teinud põhjaliku uuenduskuuri. Kuigi tegemist ei ole kiirkasiino tüüpi mänguportaaliga, siis Betsafe kasiinos on info väga hästi organiseeritud ja lihtsasti leitav. Suurepäraselt on üles ehitatud ka klienditeeninduse pool, mis aitab kiirelt lahendada ka kõige keerulisemad probleemid.

Alates 25. jaanuarist võib märgata Betsafe veebilehel mõningaseid muutusi. Need on tehtud kasutajakogemuse parendamiseks ning veebilehe kiiremaks ja “õhukesemaks” muutmiseks.

https://gyazo.com/c1c22892ac11ffb2433d7868c79fc134

Kui sul oli mängijakontol raha, siis midagi sa tegema ei pea. Mistahes vabad vahendid või boonusraha kantakse automaatselt üle ja näed seda ikka konto bilansis nagu ennegi.

Mida uut siis pakutakse?

Kampaaniad: kõik aktiivsed kampaaniad jätkuvad endise ajakava alusel. Kui võtad neist mõnel osa, leiad info ikka kampaaniate lehel ja kõik kogutud turniiripunktid, saavutused jms jäävad alles.

Kontole ligipääs: kontole sisse logimiseks tuleb kasutada ikka sama kasutajanime ja salasõna, mida ennegi.

Välimus: uue veebilehe välimus on üles ehitatud nii, et funktsioonide kasutamine oleks mängija jaoks kiirem ja mugavam.

Õnnemängud: kasiino lehel leiad varasemast enam mängu kategooriaid, mis tähendab, et huvipakkuvate mängutüüpide leidmine on lihtsam.

Spordiennustus: spordiennustuses on panustamise võimalusi juurde lisatud. Tutvu innovatiivsete funktsioonidega nagu Bet Builder, Price Boost ja Acca Insurance.

Tervitusboonus kuni 100 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: