KiirKasiino sulgeb enda uksed septembris

kiirkasiino sulgetamine uudised

Eesti üks online kasiinodest sulgeb enda uksed. Kahjuks, on jõudnud meieni info, et KiirKasiino paneb enda uksed kinni Eesti mängijatele ja jätkab enda tegutsemist nüüd ainult Hollandis ja uuemas tulevases kohas, mida ettevõtte pole veel täpsustanud.

KiirKasiino on Eestis tegutsenud juba üle 4 aasta ja pole kindlalt teada, mis oli nende sulgemise põhjuseks, kuid kindlasti Eesti mängijad jäävad kindlasti seda veebilehte igatsema.

Antud kasiino pakkus mängijatele palju põnevat nagu mängud ja slotikad populaarsetelt mängutootjatelt ja kiired väljamaksed. Kuigi peaks mainima, et KiirKasiino ei pakkunud kampaaniaid ega boonuseid enda kasutajatele, mis vägagi mõjutas konkurentsi ja mängijate huvi kasiino valimisel. Võibolla muudab kasiino enda poliitika teistes riikides tegutsedes.

Oluline on teada:
– Kasiino viimane tegutsemise päev on 27. september 2023, mis tähendab, et mängijad peavad enda väljamaksed sooritama enne.
– Sissemakseid pole enam võimalik teha

Küll on kahju näha, et mängijate valikust jääb puuduma üks huvitavatest veebilehtedest, aga, kes teab, äkki tuleb KiirKasiino tagasi veel paremana, uuemana ja boonustega!


Siin on veel kiirkasiinod, kus saad mängida ka ilma kontot registreerimata:

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: