Uus kasiino Firespin annab 100% boonust Eesti mängijatele

firespin kasiino avamine uudised

Eestis avas hiljuti uksed uus online kasiino nimega Firespin. Veebilehe haldaja on firma nimega Njord Vantage Services LTD, mis on registreeritud Küprosel. Vaatamata sellele, pole vaja karta litsentsi eest, sest vastavalt infole nende veebilehel on Eesti Maksu- ja Tolliamet neile ka hasartmängulitsentsi väljastanud.

Enda lehel on Firespin kuulutanud, et nad on enda ala meistrid ja teavad, kuidas meelelahutussektoris tööd teha ja inimestele palju lõbu pakkuda.

Vaadates kiire pilguga, võib öelda, et antud kasiino on partnerluses päris mainekate mängutootjatega. Nende seas on sellised nimed nagu Quickspin, Netent, Evolution, Thunderkick ja paljud teised. Veebilehe disain äratab silma ja on näha, et seda koostati kogu professionaalsusega.

Firespin pakub uutele mängijatele vägagi köitvat tervituspaketti. Registreerumisel on mängijatel õigus saada esimesel sissemaksel 100% boonust. Selle kampaania kvalifitseerumiseks on aga minimaalne sissemakse nõue 25€. Lisaks on selle boonuse jaoks lubatud maksimaalne sissemakse 100€.

Sellest boonusest saadud võitude väljavõtmiseks peavad mängijad täitma 25-kordse sissemaksesumma läbimängimisnõude. Näiteks kui mängija teeb sissemakse 50€, peab ta enne võitude väljamaksmist 1250€ panustama.

Tasub teada, et see läbimängimisnõue tuleb täita 7 päeva jooksul pärast sissemakse tegemist. Kui seda ei tehta, kaotatakse boonus ja kõik sellega seotud võidud. See ajapiirang lisab mängijatele kiireloomulisust ja survet, julgustades neid aktiivselt kasiinos mängima.

Üldiselt on see uus online kasiino Eestis esitanud uutele mängijatele tulusa pakkumise, mis võib oluliselt suurendada nende esialgset panka. Rääkides kasiinost, võib öelda, et Firespin jättis hea maine – vähemalt esimesest pilgust vaadates ja uurides nende tervituspakkumist. Uus mängude veebileht on alati tore, seetõttu on kindlasti väärt proovimist.

Tervitusboonus 100% kuni 100€
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: