Uustulnuk eesti online kasiino maastikul X3000 tervitab oma boonustega

x3000 kasiino uudised

Mõned kuud tagasi sisenes Eesti turule uus online-casino X3000. Nende endi sõnul pakub bränd kiiret, sujuvat ja murevaba kasiino kogemust. Veebileht ise kuulub aga kuulub AS Pafer repertuaari, mis soosib igati uue toote lubaduste täitmist ning lisab kindlust mängija turvalisusele.

Mõned kogenumad mängijad võivad X3000.ee-s mängides kohati end kuidagi koduselt tunda seetõttu, et tegu on teatud piirides muudetud No Bet Account kasiino versiooniga (mis ise on nüüdseks turult lahkunud).

X3000 pakub midagi, mida paljud uustulnukid naljalt ei suuda ja see on terve arsenal mänge, mis teeb X3000 kindlaks valikuks, olenemata mängude eelistusest. Kokku on valida üle 5000 Slot-i, 300 Live kasiino mängu vahel ning lisaks sellele kõigele ka igati funktsionaalne panustamisplatvorm. Olgu need Jackpot slot mängud nagu Mega Moolah või Live Roulette Evolution-lt oma teada tuntud headuses.

Tervitusboonuste puhul on samuti mõeldud kõigi mängijate eelistuste peale, pakkudes erinevaid boonuseid nii sloti, live kasiino kui ka spordisõpradele. Eriti rõõmsaks teeb see, et osadel boonustel pole isegi läbimängimiskohustust!

Konto loomisel saab valida kahe tervitusboonuse vahel:
1. €100 sissemakse boonus + 100 tasuta keerutust mängus “Gates of Olympus”
2. €100 sissemakse boonus + €20 SafeBet
Tutvu lähemalt kõigi boonuste ja pakkumistega meie “põhjalikus X3000 ülevaates” või lehelt “X3000 tervitusboonused”.

Ära märkida tuleb kindlasti ka X3000 missioon vastutustundliku mängimise vallas, kus kumab läbi Paf-i lähenemist. Paf on endale eesmärgiks võtnud tagada oma tegevusega nii mängijate ja kogukonna heaolu. Alustades arvulistest võimalustest oma mängukogemust optimiseerida lõpetades mitmete tervislike ja sportlike liigade loomise ning toetamisega.

Kasiino tervitusboonus 100€ + 100 tasuta keerutust
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: