Mis teeb mobiilis mängimisest tõelise kasiinoelamuse?

mobile slots

Mõndasid mobiilseid kasiinomänge hinnatakse kõrgelt ja need toimivad isegi paremini kui arvuti versioonid. Igaming Trackeri ekspert Ken Muir uurib miks nii on.

Mobiilse platvormi ilmnemine online kasiino jaoks on toonud kaasa mõned probleemid nii kasiino mängude arendajatele kui ka kasiino operaatoritele. Mõned neist on sarnased desktop-mängudele, kuid mõned on mobiilimängude jaoks unikaalsed. Need on järgmised:
• Mobiilseadmetega seotud kasiino mängud kasutavad HTML5 platvormi – mängud, mida arendati Java platvormi peal, tuleb kolida HTML5 peale.
• Nagu sõna “mobiilne” ette näeb – inimesed hakkavad mänge mängima liikvel olles. Kuna rohkem kasutatakse mobiilset andmesidet siis tähendus “mängu faili suurus” hakkab rohkem rolli mängima.
• Kuna mängu faili suurus on oluline tegur siis tekib järgmine küsimus – kas mäng avaneb korrektselt?
• Mängu tüüp, mis on popp olles liikvel erineb sellest, mis on popp arvuti versioonis.
• Kasiino operaatorite jaoks lehe kujundus on kriitiline aspekt – kui paar mängu eelvaadet kuvatakse ekraanil automaatselt, vähendab see kasutatavat mänguala.


– Mängude reiting

Me jälgisime rohkem kui 40 kasiino lehte Suurbritaanias ja eraldasime neist mobiilseid ja arvuti versioonid. Mõnedel juhtumitel veebilehe link oli identne, mõnedel juhtumitel mobiilse versiooni link oli teistsugune. Me jälgisime TOP20 positsioone igapäevaselt juuni kuu jooksul.

Mobile desktop Game Rankings

Mängud, mis on ülemääraselt indekseeritavad mobiilses brauseris on Blueprint firmalt toodetud Fishin Frenzy ja Genie Jackpots. Samuti näiteks on NetEnti firmalt toodetud mängud Guns N Roses ja Asgardian Stones võrdselt populaarsed ka mobiili versioonis. Selleks on mitu erinevat põhjust, aga peamine on nende mängude suurus , mis on mobiilse seadme jaoks sobilikum.


– Mängude suurus

Järgmine tabel näitab TOP20 mängude suurust, mida käivitati esimest korda mobiilses seadmes. Failide suurus varjeerub 3.1 Megabaitist kuni 36 Megabaitini.

mobile slots table

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: