Mängi Mahjongi veebis ja leia selle aasta kõige kasumlikum kasiino

mahjong kasiino mang

Online Mahjong on eksootilise nimega Hiina klassikalisel mängul põhinev veebiversioon. Mängul on palju huvilisi üle maailma ning ka reeglid võivad erineda. Mängimiseks on vaja vähemalt nelja mängijat ja 136 virtuaalset mänguplaati. 136 plaadi hulgas on neli numbrite komplekti.

Mahjong mängul on iga mängija peamiseks eesmärgiks 14 plaadi jagamine nelja komplekti ühe paariga. Komplekt on kolm identset plaati või “chow”, mis on kolm järjestikkust numbrit. Mängija, kes saab esimesena Mahjongi kokku, ongi võidumees. Mäng lõppeb, kui üks mängija on võitnud kokkulepitud arvu kordi.

Kogenematu mängija jaoks on kõige keerulisem, kui mänguvooru alguses satub kohe kätte hulk plaate, mis omavahel kuidagi ei sobitu. Sellises olukorras tuleb lihtsalt segada ülejäänud plaate, lootes, et nende hulgast tulevad välja vajalikud plaadid.

Kuidas Mahjongi mängitakse?

Mahjongi mängitakse tüüpiliselt nelja mängijaga. Nende hulgast valitakse üks diiler ja iga mängija saab 13 plaati. Nagu juba öeldud, on eesmärgiks jagada 14 plaati nelja komplekti ühe paariga. “Paar” tähendab siis kahte identset plaati. Komplekt võib olla ‘pung’ (kolm identset plaat) või ‘chow’ (kolm järjestikkust plaati).

kuidas mahjongi mangima

Mängul on 16 vooru või tuleb koguda eelnevalt kokkulepitud punktide arv. Tüüpiliselt saab mängija iga Mahjongi eest ühe punkti, kuid võib ka muudmoodi kokku leppida.

Mahjong Solitaire on populaarne Mahjongi versioon, mida saab veebis mängida. Selle eesmärk on saada samu plaate kuni mänguväli on “puhtaks tehtud”. Asja teeb raskemaks see, et paari saab panna ainult “vabu” plaate, mida ei blokeeri teised plaadid külgedelt ega nende kohalt. Põhimõtteliselt peab plaat olema võimeline mänguväljalt eemalduma ilma, et üksi teine plaat selle teekonda ei takistaks.

Iga kord, kui saad vabade plaatidega paari, tekivad nende asemele uued paarid. Püüa tühjendada mänguväli ja võidad. Kui sa ei leia igale plaadile paarilist, on mäng läbi.

Reeglid

Mahjong võib koosneda kas 136 või 144(online Mahjong) plaadist ja kolmest “ülikonnast”. Diiler jagab plaadid kellaosuti pärisuunas ja temast paremal istuv mängija alustab. Igal mängijal on kolmteist plaati ning kellaosuti vastassuunas võetakse maast plaate juurde, samal ajal ühe enda plaatidest loovutades.

Mängija, kes võtab esimesena plaadi, mis on piisav Mahjongi moodustamiseks – 14 plaati jagatud üheks paariks ja kolmeks komplektiks, võidab. Aastate jooksul on Mahjongist kujunenud palju erinevaid versioone erinevate reeglitega, eriti mis puudutab punktide saamist.

Mahjong Solitaire mängus on plaate rohkem- 144 ja need on mängulauale asetatud neljakihilise mustri kujuliselt. Mängijad peavad paare moodustama samadest plaatidest kuni mänguväli on tühjaks tehtud. Peamine reegel on, et liigutada saab ainult neid plaate, mille üleval ja külgedel teisi plaate ei asetse. Liigutatavaid plaate nimetatakse “vabadeks” plaatideks. Mõned Mahjong Solitaire versioonid lubavad käike tagasi võtta ja mänguvälja plaate segada.

Strateegia

On inimesi, kes peavad Mahjongi õnnemänguks, kuid see pole päris tõsi. Kogenumad mängijad on välja töötanud väga täpse mängustraategia ja tavaliselt nemad ka võidavad sagedamini.

Kohe, kui saad oma plaadid kätte, tutvu nende väärtustega ja arvuta välja, mitut plaati vajad, et kõige kiiremini võita. Püüa plaatide väärtused kiiresti selgeks saada, et osata ebavajalikke plaate õiges järjekorras loovutada.

Võid proovida ka vastaseid segadusse ajada oma plaate mitte eraldades. Viimaks soovitame keskenduda peamiselt “vabadele” plaatidele, mida saad laualt juurde võtta, kuid ära ignoreeri ka blokeeritud plaate- püüa mõelda paar käiku ette!

Mahjong Solitaire mängides on kõige olulisem järgida strateegiat, mis ei jätaks sind ainult mängulaual olevate plaatidega nii, et järel pole ühtegi paari. Kavalamad üritavad mängida paare, mis avavad võimalikult palju plaate.

Kui paar ei ava ühtegi teist plaati, jäta see sinnapaika. Proovi eemaldada plaadid horisontaalsetest liinidest kuna see on tavaliselt kõige raskemini saavutatav. Kui jääd jänni, kasuta mängulaua segamise funktsiooni, et saada uus võimalus. Vahel võib mäng pakkuda võimalust ka oma käike tagasi võtta, kui seis muutub hapuks.

Tasuta Online Mahjong

Mängude mängimine võib olla hasarti tekitav ja hea meelelahutus, kuid on hea teada, et tegelikult ei pea sa isegi oma raha mängu panema. Paljud online mängude platvormid pakuvad nii Solitaire Mahjongi kui ka klassikalist Mahjongi demoversioonis, mis on ideaalne võimalus funktsioonidega tutvuse sobitamiseks. Lõppude-lõpuks on mängimise juures kõige olulisem enese proovile panemine ja teiste mängijatega suhtemine, mis aitab igapäevaelust ennast korraks välja lülitada ja pakub head lõõgastust.

Raha peale Mahjongi mängimine

Raha peale panuste tegemine on loomulikult põnevam kui mängurahaga panustamine. Miks? Sest võid nii võita kui kaotada raha, mille teenimiseks oled vaeva näinud. Mahjong on nagu iga teinegi hasartmäng, mis pakub kuhjaga võistluslikkust ja elevust. Siiski ei tasuks seda vaadata kui raha teenimise võimalust, isegi kui sul mäng väga hästi välja kukub.

Soovitame järgida järgmisi lihtsaid printsiipe, mis aitavad oma mänguharjumust kontrollida:

1 Pane paika oma eelarve ja pea sellest kinni
2 Tunneta ära, kui on aeg paus teha
3 Ära mängi ebakainena, kurvana või ärritunult
4 Pea meeles, et hasartmängud pole sobiv viis sissetuleku teenimiseks

Mahjongi ajalugu

Mahjong, nagu paljud teisedki tänapäeva leiutised, on pärit Hiinast. Täpne aeg ja lugu ei ole kahjuks teada, kuid levinud teooria on, et mäng on pärit Hiina aristokraatide õukonnast. On jutte, et mäng sai alguses aga hoopis lihtrahva seast, et sõduritel oleks midagi teha.

Kõige hiljutisem ja populaarsem teooria on aga selline, et Mahjong on ainult 150 aastat vana ning tegu on kaardimängu variatsiooniga. 20. sajandil muutus mäng populaarseks Lääneriikides ja tänapäeval mängib selle erinevaid versioone miljoneid inimesi üle maailma.


Kõige populaarsemad Mahjong online mängud kasiinodes

Lisaks traditsioonilistele Mahjong tüüpi mängudele, mis järgivad iidseid reegleid, on online kasiinod kasutanud Mahjong mängu elemente ka slottide kujunduses. Järgnevalt vaatamegi neist mänge lähemalt.

Mahjong 88 on Play N Go nimelise mängutootja 8×8 positsioonidega slotikas, millel tüüpiline Hiina stiilis tehtud kujundus. Vali panuse suuruseks 10 sendist 100 euroni keerutuse kohta ja saad võite omavahel külgnevatest sümbolitest moodustunud klastrite eest.

mahjong 88 slot screen

Mängu keskmes on Fortune Frog boonusfunktsioon, mille ajal koged eriefekte võimalusega võidupotentsiaali oluliselt kasvatada. Super Charge funktsiooniga võid võitudele saada kuni viiekordse võidukordaja. Mahjong 88 on eriline nelja aastaaja poolest, millest igaühel on oma wild, mis lihtsustab võiduliinide moodustamist.


Mahjong Exchange on Microgaming nimelise mängutootja püüe populaarne Hiina mäng teha ka veebis menukaks. Mänguväli sarnaneb ruletilauale, kuid tegemist on pesuehtsa mänguautomaadiga. Mängijad saavad teha panuse selle peale, milline 34 plaadist igas voorus valitakse.

mahjong exchange game screen

Erinevate koefitsientide ja võidusummade peale saab teha erinevaid panuseid, mis on tüüpiline ruletile. Mahjong Exchange on eriline, sest saad oma tulemusi muuta vahetult enne võidunumbrite avalikustamist.


Mahjong Ways 2 on PG Soft nimelise mängutootja järg samanimelise sloti originaalile. 5×4 positsioonidega mänguväljal võid saada 2., 3. ja 4. rullikule kõigile ühe lisarulliku ning kasu lõigata Wild asendussümbolist ja kasvava võidukordajaga tasuta keerutustest.

mahjong ways 2 slot screen

Tasuta spinnide voorus võib võidukordaja kasvada ka kuni kümne peale, samal ajal kui kõik sümbolid peale Wildi ja hajasümboli kolmandal rullikul võivad muutuda kuldseks Mahjongi sümboliks. Kuldsed Mahjongi sümbolid võiduliinis moonduvad wild asendussümbolteks nii, et võidad ühe uuesti!


– Korduma Kippuvad Küsimused

📌 Mis on online Mahjong?

Mahjong on traditsiooniline Aasia mäng, mida on mängitud juba aastasadu. Tänu tehnoloogia arengule on jõudnud populaarne mäng ka arvutiekraanile ning see teeb mängu kättesaadavuse lihtsaks kõigi huviliste jaoks. Mängijad püüavad 144 plaadiga moodustada võimsaid kombinatsioone eesmärgiga teistele mängijatele koht kätte näidata.

📌 Kus riikides on Mahjong kõige populaarsem?

Mahjong on kõige populaarsem Hiinas, Jaapanis ja Tais. Sellegipoolest on mäng järjest enam tuntust kogumas ka Lääneriikides.

📌 Kas Mahjong on õnnemäng?

Mahjongis ei sõltu edukus ainult õnnest. Paremad mängijad saavutavad oma oskused peale mitmeid harjutusaastaid, teades täpselt, millal on just õige aeg teatud plaate loovutada, milliseid plaate hoida ning kuidas vastaste käike ette näha. Ainult kogemused õpetavad, kuidas ära tunda vajalikke plaate ja kombinatsioonidest aru saada.

📌 Kas online Mahjong võib olla ebaaus?

Mahjongi mängimine veebis võib olla ebaaus, kui kasutad litsentseerimata operaatori teenuseid. Enne, kui otsustad, kus mängida, uuri natuke veebidomeeni tausta kohta ja kindlasti seda, kas neil on mängude pakkumiseks vajalik litsents.

📌 Milline on kõige populaarsem Mahjongi versioon veebis?

Kõige tüüpilisem Mahjong on Hong Kongi Mahjong, milles peetakse ka rohkelt rahvusvahelisi võistlusi.

📌 Miks on veebis nii palju erinevaid Mahjong versioone?

Mahjongil on palju erinevaid versioone, sest mäng on populaarne väga erinevates regioonides. Iga riik mugandab klassikalist mängu vastavalt oma äranägemisele. Kõige tuntumad on Hiina, Jaapani ja Lääne Mahjongid.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: