Võida “Mega Moolahi” 15 miljoniline jackpot!

mega moolah jackpot kasiinos

Mega Moolah on tõeliselt kuulus jackpotimäng, mis ei jäta külmaks ühtegi slotisõpra. Mis võiks olla parem uusaastakingitus kui 15 miljoniline elumuutev võit oma tasku pista?

Tegemist on nii vinge mänguga et kolm kuud tagasi “Mega Moolahil” võidetud 19 miljoni euro suurune jackpotivõit kanti lausa Guinnessi Rekordite raamatusse kui läbi aegade suurim slotimängudel saavutatud võit. Pole siis ime, et tegemist on kõige populaarsema kasvava jackpotiga mänguga!

Mängu loojaks on Microgaming mängutootja ning see toodi mängijate ette juba 13 aastat tagasi 2006. aastal. Sellest ajast peale on välja makstud koguni 49 hiigelvõitu! “Mega Moolahil” on üsnagi standardsed 5 rullikut ja 3 rida, mis tulevad 25 võiduliiniga. Minimaalne panus on 0.01€, ja maksimaalne 6.25€ spinni kohta.

mega moolah jackpot wheel

Arvad, et just sina võiksid olla järgmine? Miks mitte? Nüüd on hea võimalus oma õnne proovida, sest mängu jackpot on paisunud üle 15 miljoni euroni! Pole paha! Eriti arvestades seda, et keskmine Mega Moolahi jackpot on ikka jäänud “kõigest” paari miljoni kanti.

Mängi “Mega Moolah” slotil oma lemmik online kasiinos ja võida jackpot!

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: