Uus välkkiirete maksete tehnoloogia Chanz kasiinos

chanz kasiino kohe valkmakse boonus

Online mängude maailm on huvitav, sest pakub väga suurt valikut meele lahutamiseks ning samal ajal tehakse mugavamaks ja kiiremaks nii mängimisega alustamine kui ka raha kasiinost välja kandmine. Eesti on juba palju mänguportaale, kus pole vaja kontot luuagi ega saata hulka dokumente. Järgmise revolutsioonilise uuendusega on hakkama saanud Chanz kasiino, mis pakub välkkiireid väljamakseid. Uus väljamaksete funktsioon kannab nime “KOHE” ja ongi Chanzis juba kasutusele võetud. Jutu järgi peaks Chanz nüüd enamikele Eesti pangakontodele väljamaksed teostama loetud sekunditega… Kuid kas tegu võib olla lihtsalt reklaamitrikiga?


Mida ütleb uue innovatiivse uuenduse kohta sotsiaalse Chanz kasiino teenuste juht Anders?

Anders väidab, et tegemist on täiesti unikaalse tehnoloogilise läbimurdega, mille Chanz ise välja töötanud. Väidetavalt on tegu kõige kiirema maksesüsteemiga Eestis. Kui see tõesti nii on siis ennustame Chanzile suurt edu ja menu kasvu mängijate hulgas, sest kiired väljamaksed on üks peamisi faktoreid, mille põhjal mängijad omale sobiva mängukeskkonna valivad. Kindlasti on paljud kogenud, et pikalt ootel olnud väljamakse puhul tekib suur kiusatud väljamakse tühistada ja nii võib juhtuda, et mängid oma võidusumma maha.

Kuidas kiiretest väljamaksetest osa saada? See on tegelikult lihtne, sest kui oled valmis tegema väljamakset, saad valida Chanzis maksemeetodite hulgas “KOHE” ja süsteem kannab ülejäänud eest juba ise hoolt. Hetkel teadaolevalt on süsteemiga ühendatud kõik Eesti suuremad pangad ja peagi lubatakse teenus ühendada ka välismaiste makseteenuse pakkujatega. Tasub siiski mainida, et suuremate summade puhul võib Chanz välkiirete väljamaksete süsteemi piirata, et viia läbi konkreetse kliendi puhul vajalik turvakontroll.

Tervitus boonused kuni €100 ja 300 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: