Uus Soome kasiino Kanuuna nüüd ka Eestis

kanuuna kasiino avamine uudised

Viimase kahe aastaga on Eestis online mängude pakkujaid tulnud rohkelt juurde. Nende arv on pea et kahekordistunud. Peamine põhjus selliseks mölluks on PayNPlay tehnoloogia, mis tähendab, et enam pole vaja kontot luuagi ja piisab sissemakse tegemiseks. Kuid loodud on ka uusi mängukohti, mis kasutavad endiselt traditsioonilisemat lähenemist.

2021. aasta novembri seisuga on Eesti uusim kasiino Kanuuna. 2021. aasta alguses loodud mängukoht on juba hoogsalt Soomes kanda kinnitanud. Nüüd saavad mängudel alustada ka eestlased. Kanuuna platvormi omanikuks on Küprosel asuv ettevõte 1Up Services (CY) Ltd ning Eestis tegutsetakse Maksu-ja Tolliameti litsentsi alusel.

Kanuuna näol ongi tegemist kiirkasiinoga, kus igast ümbernurga juttudele kohta pole. Paari klikiga saad raha kontole kanda ja leida oma lemmikmängud. Mängude valik on uue kasiino kohta äärmiselt muljetavadav. Leitavad on kõik parimad palad sellistelt nimedelt nagu Evolution Gaming, Big Time Gaming, NetEnt ja teised.

Kanuuna veebilehel on hämmastavalt lihtne navigeerida. Parim osa Kanuunast ongi veebilehe särtsakas roosa kujundus, välkkiired maksed ja lojaalsusprogramm. Mis eriti hea- peale esimese sissemakse tegemist saad 10 päeva jooksul iga päev 20 tasuta spinni!

UUS KASIINO!
Tervitusboonus 200 tasuta keerutust ilma läbimängimise nõudeta
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: