Uus mängutootja Revolver Gaming Optibet kasiinos

optibet kasiino revolver provider

Optibet mängude hulka on lisandunud tõeliselt vinge tegija, millel nimeks Revolver Gaming. Revolveri nimi paneb ehk algul pisut kulmu kortsutama, kuid tegelikult suudetakse teistest kasiinomängutootjatest erineda nii mitmeski mõttes.

Lisaks mängude suurepärasele kvaliteedile panevad kõik Revolver Gaming slotid pisut muigama. Seda tänu naljakatele karakteritele ja eriti mänguliselt tehtud disainile- midagi mida ehk nii kurjakuulutava nimega mänguloojalt kohe ei ootakski.

Igal juhul ei ole hirmuks põhjust, sest Revolver Gamingu puhul on tegemist usaldusväärse ettevõttega, mille peakontor asub tuulises Londonis. Kuigi ollakse üks uuemaid tegijaid, siis juba on mängijate hulgas välja kujunenud paar lemmikut, mis teiste slottide hulgast välja paistavad. Nimed nagu “Squish”, “Reign of Knome” ja “Wishes” ei pruugi sulle midagi kohe öelda, kuid kõik need pakuvad maagilist atmosfääri, mis on just kõige olulisem, et saaksid kogeda parimat meelelahutust.

26. septembri seisuga on Revolver Gaming mängud Eesti online kasiinodest saadaval ainult Optibetis, kuid oleme kindlad, et mängutootja populaarsus kasvab ja peagi saab neid näha ka teistes populaaremates mängukeskkondades.

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: