Uus mänguportaal Slots.io ilma kontot registreerimata

slots.io uus kasiino

Kui tahad proovida midagi uut, aga ei viitsi kontot registreerida ega dokumente saata, siis Slots.io Kasiino pakub lahendust. Tegemist on 2019. aastal uksed avanud mänguportaalile, kus on esindatud kõik populaarsemad õnnemängude kategooriad nagu slotid, live-kasiino ja lauamängud. Veebilehel on lihtne navigeerida, midagi üleliigset ei ole ja mängud on jaotatud kategooriatesse.

Kui Ninja kasiino tegi eelmise aasta lõpus revolutsiooni ja hakkas õnnemängude mängimist pakkuma ka ilma kontot registreerimata, siis Slots.io käib selgelt nende jälgedes ja on tegemas sama trikki. Tee sissemakse Swedbank, SEB või LHV kaudu ja oledki valmis võitma.

slots io kuidas see tootab

Mängude poole pealt on Slots.io portaalis nii kasiinohiiglaste NetEnt ja Microgaming slotte kui ka väiksemate Blueprint Gaming ja Onetouch mänge. Mängud on jaotatud mugavalt kategooriatesse: “Uued”, “Kuum” ja “Jackpotid” ning saad neid välja filtreerida ka teenusepakkuja ja teemade kaupa.

Kahjuks ei ole Slots Kasiino veel välja tulnud ühegi pakkumisega uutele mängijatele ega muude kampaaniadiilidega. Samuti puudub lojaalsusprogramm.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: