STS – uus kasiino Eestis (SULETUD!)

sts kasiino uudised suur

Kasiino on suletud ja ei võta enam registreerimisi ega sissemakseid vastu!
Kõigil mängijatel tungivalt soovitame raha välja võtta enne 14.02.2023.

Uute online kasiinode arv Eestis aina kasvab ja STSbet avas ka enda uksed. Erinevalt teistest hiljuti avatud kasiinodest STS pakub täispaketti igale maitsele, sealhulgas võimalus spordiennustusi teha.

Esialgu on STSbet suurim teenusepakkuja Poolas ning nad hakkasid laiendama enda piire ka teistes Euroopa riikides nagu Eesti.

Muidugi, kuna kasiino pakub üksteist head spordifännidele, kui ka kasiino fännidele on neil kaks erinevat tervitusboonust.

Kasiinoboonuse saamiseks sinu minimaalne sissemakse peab olema 20€ ning sarnaselt eelmisega pead antud juhul registreerimisprotsessis valima “Kasiino tervitusboonus” variandi. Järmiselt saad kätte boonuse, mis on kolmeastmeline ja tasuta keerutusi kasutada vaid Fruit Party mängus. Antud kampaania raames saad kätte kuni 750€ boonust + 100 tasuta keerutust, aga täpsem info kolmeastmelisest süsteemist leiad pakkumise lehel.

Spordiboonuse saamiseks peate tegema vähemalt 15€ suuruse sissemakse ning registreerimisel valima “Spordi tervitusboonus” variandi. Antud pakkumise raames saad kätte 100% kuni 150€ boonust kätte, et kasutada mistahes spordialal panuseid tehes. Pead vaid meeles pidama, et saadud boonuse + sissemakse pead läbi mängima 6. korda koefitsendiga 1.80.

Vaadates STSbet kodulehte ja tõmmates esimese pilgu pakkumistele võib kergelt öelda, et lehe haldajad tõesti saavad aru, mida teevad ja missuguseid võimalusi mängijatele pakkuda. STS on kindlasti üks väga huvitav avastus, mida peaksite ära proovima.

Tervitusboonus €750 + 100 tasuta keerutust
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: