Uus ja innovatiivne lennukitega õnnemäng Aviator

aviator mang uudised

Online kasiinodes on palju erinevat tüüpe mänge, kuid kõige populaarsemad on endiselt slotid ja live kasiino. Lisaks live mängušou tüüpi kontseptsioon. Nüüd aga tundub, et lisandumas on hoopis teistsugused lahendused. Üheks neist on Aviator, mis vajab pisut selgitamist.

Aviator on uut tüüpi mäng Spribe nimeliselt kasiinomängude tootjalt, mis nüüd saadaval ka Eesti online mänge pakkuvates portaalides, näiteks Slots Kasiinos. Vali endale sobiv panuse suurus ja pane õnn proovile! Aviator on lihtne ja kaasahaarav mäng, millel lisaks õnnele on vaja ka natuke strateegiat.


Kuidas mängida?

Asja põhimõte on lihte- tee üks või mitu panust ja vaata, kuidas lennuk mänguvälja ekraanil järjest kõrgemale tõuseb.

aviator mang ulevaade

Mida kõrgemale lennuki kujutis kerkib, seda suurem võidukoefitsent, kuid mistahes hetkel võib lennuk minema lennata ja jätta mängija päris tühjade kätega. Kui arvad, et lennuk on saavutanud oma maksimaalse kõrguse, kliki väljamakse nupukesele ja saad raha vastavalt tehtud panuse väärtuse ja hetkekoefitsiendi väärtustele.


Strateegia ja lisad

Võidukordaja väärtus algab ühest ning hakkab peale lennuki õhkutõusmist kerkima. Võidu väärtus arvestatakse nii: panuse väärtus x koefitsient. Aviator pakub ka Auto-Play võimalust, mille puhul soovitud panus tehakse automaatselt, aga väljamakse saamiseks pead ikka ise väljamakse nupukest vajutama.

Mänguakna paremal näed, kuidas läheb teistel, mis koefitsiendi ajal nad võidu tabasid ning võimaluse kasutada ka chat funktsiooni. Vasakul näed, milliseid panuseid teevad teised.

Kõigele sellele lisaks on ka Vihma funktsioon (Rain Feature), mille puhul jagatakse täiesti tasuta panuseid chat aknas. Oma auhinna saamiseks piisab “Claim” nupukesele vajutamisest. Võid anda tasuta panuseid ka teistele.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: