Uus eSports platvorm cashout, live striimingu ja parimate turniiridega

optibet spordiennustus esports panused avamine

Optibet on Läti päritolu kasiino-ja spordiennustuse portaal, mis võistleb Eesti parima spordiennustuse nime eest juba pikki aastaid. Viimasel ajal on järjest enam tähelepanu tõmmanud noored Eesti eSports ässad nagu Robin “Ropz” Kool ja Clement “Puppey” Ivanov ning ala muutub järjest huvipakkuvamaks nii harrastajate kui ka selle jälgijate hulgas.

Optibet on siinkohal teinud eSports huviliste jaoks elu mugavaks kui uus eSports platvorm tõmbab tähelepanu nii Eestis kui välismaal. Cashout- võimalus, live ülekanded ja rohkem turniire kui eales varem on kõigest mõned põhjused, miks pilgud just Optibet spordiennustuse poole pöörata.

optibet esport panused

Kui oled alles uus spordisõber, ootab sind ka Optibet spordipanustaja tervitusdiil. Selleks on 100 euro eest riskivabu panuseid, mille saad kätte osadena tehes vähemalt ühe sissemakse ja panustades minimaalselt 200 euro eest mistahes spordiala või sündmuste peale.

Lisaks sellele, et leiad eSports sündmused nüüd uue alajaotuse alt on ka panustamine tehtud märksa lihtsamaks. Leia oma lemmikud FIFA, CS:GO, League Of Legends, DOTA2 ja teised turniirid, pane ennustus kirja ja võida rohkem kui enne! Kõige populaarsemad eSports sündmused leiad ka SPORT-> E-sport alajaotuse alt.


Loe rohkem: https://www.optibet.ee/et/kampaaniad/spordiennustus/?p=2272

€30 riskivaba panus ilma läbimängimise nõudeta!
100% tervitusboonus kuni €100
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: