Uus Betsafe pokker ja 2000 eurot sissemakse boonus uutele mängijatele

betsafe pokker uus tarkvara

Betsafe on Eesti suurim kasiino- ja spordikeskkond, kuid tähelepanuta pole jäänud ka pokker. Kui oled alles uus, siis just nüüd on hea aeg alustada pokkeriga, sest kasutajasõbralik tarkvara, põnevad pokkerimissioonid ja üllatusauhinnad muudavad mängimise alati nauditavaks.


– TERVITUSBOONUS

Betsafe pokkeri kõige ihaldusväärsem preemia on kuni 2000 eurot uue mängija boonus. Tegemist on tõeliselt kopsaka auhinnaga, millest osa saamiseks piisab kui lood omale pokkeri aliase ja teed esimese sissemakse. Otsusta ise kui suurt boonust tahad. Minimaalne nõutud sissemakse suurus boonuse saamiseks on 10 eurot, maksimaalne 2000. Nii suure sissemakse kui teed, täpselt sama suure boonuse ka saad!


– KUIDAS MÄNGIDA BOONUSEGA?

Võib- olla juba tead, et pokkeriboonused on pisut erinevad, sest raha “vabastamiseks” tuleb hakata reaalselt laudades reiki maksma. Mida see tähendab? Reik on pokkeriplatvormi poolt kasseeritav summa, mis tagab, et mäng algaks ja see viidaks läbi vastavalt mängureeglitele.

betsafe pokkerilaud


– Reik

Iga 1 euro väärtuses reigi maksmise eest laekub sinu kontole kümme lojaalsuspunkti. Kogu kokku vähemalt 250 lojaalsuspunkti ja saad hakata boonust raha vastu vahetama. Minimaalne summa boonusraha pärisrahaks vahetamiseks on 5 eurot. Tasub teada ka, et lojaalsuspunkte saad ainult pärisraha peale mängides ja reiki makstes.

Tervituspakkumine 100% boonus kuni 2000€!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: