Uued mängud Pafis “Booming Games” mänguloojalt

paf kasiino booming games

Paf kasiino on eestlastele hästi tuttav Soome päritolu online kasiino ja kasiinomängude tootja. Pafis saad panustada spordi peale, mängida lauamänge ja videopokkerit, kuid kõige suurem raha on siiski mängus slottidel ja sellepärast on need ka kõige populaarsemad.

Nüüd on Pafil kõigile oma fännidele häid uudiseid, sest just nüüd on käed löödud popi Maltal asuva Booming Games kasiinomängude tootjaga. Tegemist on kasiinomaailmas tuntud tegijaga, mis toob Pafi mängude valikusse juurde üle 40 tipptasemel HTML5 slotti. HTML5 on kõige moodsam mängude loomise programmeerimiskeel, mis tagab mõnusa tõrgeteta mänguelamuse mistahes seadmes mänge nautides.

Booming Games on suhteliselt uus online mängude tootja, mis asutati alles 2014. aastal. Selle kontorid asuvad üle maailma nii Malta, Suurbritannias, Saksamaal, Poolas, Rumeenias, Hiinas ja mujal. Mängude valikusse kuulub üle 60 mänguautomaadi ja ka mõned kraapekaardid. Huvitava lahendusena saab võitusid jahtides mõndasid kraapekaarte proovida just slottide boonusvoorudes- see on üks hea näide Boomingu innovatiivsest lähenemisest mängude loomisele.

Booming Games on alati esindatud kõigil suurimatel kasiinomängude konverentsidel, et tutvustada oma brändi ja kaasata rohkem mängijaid.

booming games stand at gambling conference booming games stand at ICE conference


– MÄNGUD JA BOONUSED

Kui sulle meeldivad lihtsad mängud, mis meenutavad pisut üheksakümnendaid ja pakuvad mõnusat nostalgialaksu, siis tahad sa kindlasti Booming Games mänge proovida. Peaaegu kõigil slottidel on tasuta spinnide voor, milles võite saad nii vasakult paremale kui vastassuunas. Puudu ei ole ka samal rullikutel laienevatest Wildidest ja võid sattuda ka ainult Wildidega täidetud lisarulliku peale.

Võib-olla oled kuulnud Boomingu kõige populaarsematest mängudes nagu “Booming Bananas” ja “Sugar Skulls”? Vaevalt sa midagi sellist varem oled näinud, sest tegelased ja mängude sisu on midagi hoopis erinevat sellest, millega sa harjunud oled. Booming Bananas näiteks viib sind džunglisügavustesse koos riukalike makaakide ja muhedate orangutangidega, et leida üles väärtuslikud Wildid ja Scatterid. Banaani-sümbol pakub 7-kordset võidukordajat ja 3 Wildi annab 10 tasuta spinni kasiino kulul. “Sugar Skulls” mängul pannakse pidu püsti Mehhiko legendaarse “Surnute Püha” auks. Mängul on standardne 5×3 mänguväli ja 20 võiduliini, kuid unikaalne “Major Symbols” tasuta spinnide voor võib su elu 20 000 mündi väärtusega võrdse jackpotivõiduga täitsa ümber pöörata!

Hetkel ongi need kaks mängu juba Pafis mängimiseks saadaval ning ülejäänud lisanduvad õige pea. Mõned kõige vägevamad Boomingu slotid on veel “Booming Seven Deluxe”, “VIP Filthy Riches” ja “Boomshakalaka”. Need lisanduvad Pafi mängude valikusse juba lähiajal.


Lähinädalate jooksul lisandub mängude hulka veel mitu tipptasemel mängu. “Show me the Mummy” slotti saab mängida alates 31. jaanuarist ja ulakate ahvidega kohtud “Cheeky Monkeys” mängus 14. veebruaril!

Show me the Mummy slot preview Cheeky Monkeys slot preview

Tervitusboonus 100 tasuta keerutust mängus Book of Dead
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: