Uued maksemeetodid Chanz kasiinos

chanz kasiino visa mastercard sissemaksed

Kui hiljaaegu raputas Chanz kasiino Eesti online mängude maailma uue KOHE maksesüsteemiga, siis üllatused sellega ei piirdu. Nende maksemeetodite leht on saanud uue väljanägemise ja valikuid on võrreldes eelmise aastaga juurde tulnud.

Raha mängijakontole kandmiseks on variandid nii Swedbank, SEB, LHV kui ka Rootsi makseteenuste vahendusfirma Trustly. Lisaks tunnustatud elektrooniline raha pakkuja Skrill ja maksekaardid VISA ja MasterCard. Neist viimane oli mingi hetk valikust kadunud, kuid ilutseb nüüd taas sissemakse aknas. Maksekaardi kasutamiseks kliki Paysafe nupukesele, mis on Chanz kasiino üks teenusepakkujatest.

chanz kasiino sissemakse meetodid
Kõigi maksemeetodite puhul on minimaalne tehingu väärtus 10€

Chanz kasiino on eriline, sest lisaks paljuräägitud sotsiaalsele dimensioonile on neil uute mängija jaoks ette valmistatud 100% boonust ja 50 tasuta keerutust esimese sissemakse eest.

Alles hiljaaegu tutvustati ka KOHE funktsiooni, mis teeb Eesti pangakontode kasutajatele raha liigutamise täiesti murevabaks. Tänu KOHE väljamaksete süsteemile on raha liikumine sama kiire kui paljuräägitud kiirkasiinodes ja saad võidud kätte mitte päevade või tundide vaid minutitega.

Tervitus boonused kuni €100 ja 300 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: