Uudne tehnoloogia Infinity Reels ReelPlay stuudiolt

infinity reels mechanics reelplay

Infinity Reels on uus innovatiivne tehnoloogia, mille loojaks tilluke ReelPlay nimeline mängustuudio. ReelPlay on Austraalia päritolu mängutootja, mis varasemalt tuntud Megaways tüüpi mängude poolest nagu Atlantis Megaways, Hypernova Megaways, Big Bucks Bandits ja teised.

Vaatame lähemalt, kuidas Infinity Reels töötab, mida see mängudele juurde annab ja kus lehtedel seda tüüpi slotte turvaliselt proovida saab.


Mis on Infinity Reels?

Nagu juba öeldud, on Infinity Reels väljamõtlejaks üks uuenduslikemaid online mängude loojaid – ReelPlay. Infinity Reels ehk laiuvate rullikutega tüüpi esimeseks mänguks oli 2020. aastal esitletud El Dorado Infinity Reels.

Peale Megaways tüüpi mängude edu on kasiinomängude maailmas tunda uut energiat. Infinity Reels võibki olla uueks kuumaks tehnoloogiaks juba kanda kinnitanud Megaclusters ja Megaquads tüüpi mängude kõrval.

Seni on Infinity Reels tüüpi mänge kenasti peale tulnud ja loodame väga, et see jätkub ka edaspidi vähemalt samas tempos. Lisaks juba mainitud El Dorado Infinity Reels mängule on mängijad saanud proovida ka Giza Infinity Reels, Odin Infinity Reels Megaways ja teisi.


Infinity Reels tööpõhimõte

Infinity Reels põhineb matemaatilisel võimalikkusel, et rullikute arv mänguvälja paremal poolel võib järjest kasvada. Rullikute arvule piirangut pole pandud, kuid omajagu peab õnne olema, et see väga palju kasvaks. Sama kehtib järjestikkuste võitude puhul- igal korral, kui võidad, saad uue keerutuse tasuta kuniks uut võidukombinatsiooni ei moodustu.

infinity reels explanation on giza slot

Mida suurem mänguväli, seda kopsakamad potentsiaalsed võidud. Kui paremal rullikul ei teki ühtegi uut võiduliini, siis taandub rullikute arv originaali peale.

Lõpmatu arvu rullikute kontseptsioon paneb mängijad soovima näha ülisuurt mänguvälja. Reaalsus on, et seda tüüpi mängud on tegelikult väga volatiilsed. Tähendab see, et uute rullikute lisandumist peab vahel kaua ootama ning enamik mängust toimub ikka 3×3 ja 3×4 positsioonidega. Vahel ei ole selline asjade käik päris see, mida mängijad ette kujutavad, kuid võidupotentsiaal on siiski olemas.


Kuidas Infinity Reels slotte mängida?

Infinity Reels tüüpi mänge on lühikese ajaga tekkinud juba omajagu. Neid ei saa veel võrrelda Megaways portfoolioga, kuid eksperdid usuvad, et asjal on potentsiaali küllaga.


Kokkuvõte

Infinity Reels on potentsiaalikas tehnolooga ReelPlay nimeliselt mängustuudiolt, mida peetakse Megaways tüüpi mängude järeltulijaks. Asja iva on selles, et rullikute arv võib kasvada. Samal ajal on volatiilsus keskmisest suurem.

Infinity Reels tüüpi mängud pakuvad ka võidukordajaid, tasuta spinne ja tehtud panusest 888-korda suuremaid jackpot võite.

el dorado infinity reels slot screen small giza infinity reels slot screen small odin infinity reels slot screen small

Seni populaarsemad Infinity Reels tüüpi mängud on El Dorado Infinity Reels, Giza Infinity Reels ja Odin Infinity Reels Megaways. Eestis saad neid proovida näiteks Betsafe portaalides.

Tervitusboonus kuni 100 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: