Uskumatu kombopanusega võit Coolbet spordiennustuses!

coolbet spordiennustus 100k megavoit

Kas oled mõelnud, miks mõned spordipanustajad võidavad ja mõned lükkavad sporti aina rohkem ja rohkem raha sisse ilma kordagi tulemusega täppi panemata!? Kuigi spordiennustamine on õnnemäng ja 100% pole miski kindel, siis tegelikult on alati võimalus välja arvestada matšide ja sündmuste kõige tõenäolisem lõpplahendus. Küsimus on selles, kui palju informatsiooni sul selle sündmuse kohta parajasti käepärast on…

Coolbet spordiennustamise portaalis tundub, et on üks mängija, kes teab väga hästi, mida ta teeb. 27. oktoobri pilvisel päeval suutis Coolbet spordiennustaja pihta saada koguni 98,099 euro suurusele võidule!! Kui küsid, kuidas see võimalik on, siis loe edasi ja saad teada.


Parasjagu õnne ja head teadmised spordist

Õnnelik mängija oli otsustanud teha koguni kaheteistkümnest! valikust koosneva mitmikpanuse. Selles sisaldusid ennustused Meistrite Liiga, Inglismaa Championshipi ja Inglismaa Esiliiga peale. Sealjuures olid kõik mängud tehtud 1×2 turule, ehk siis, kas võit, kaotus või viik. Selle vahva kombo koefitsiendiks andis lausa 108 998, mis tähendab, et Coolbeti arvutuste järgi oli võimalus, et kõik panused täkkesse lähevad üks 108 998-st!

Kas juhus? Kui peale võitu mängija käest küsiti, kuidas ta nii hästi oskas nii mitme mängu tulemusi ette ennustada, oli mehel vastus kohe varnast võtta. Tema sõnu polnud tegu sisetunde järgi tehtud ennustusega vaid kõik valikud olid hoolikalt läbi mõeldud.

coolbet megavoit

Kas siit võiks järeldada, et edukad on need, kes teevad panuseid kaalutletult ja analüüsides, mitte emotsiooni pealt? Tundub, et nii vapustvate võitude puhul see just nii ongi, et tuleb väga hoolikalt mõelda, miks ja kelle peale oma raha panna, sest ainult siis võivad sellised imed teoks saada!


Panuste kopeerimine Coolbet spordiennustuses

Kas juba mainisime, et ligi saja tuhande eurone võit saavutati kõigest 90 sendise panusega? Jah, nii see täpselt oli ning tänu Coolbeti ainulaadsele süsteemile, mille puhul saavad mängijad teiste panuseid kopeerida, võitis 50 000 eurot ka norralane, kes just seda tegigi.

coolbet spordiennustus mangijate panused

Norra mängija nii enesekindel küll polnud ja pani Eesti mängijaga sama panuse peale kõigest 50 senti. Siiski tasus ka see väike risk ennast kuhjaga ära!

Tervitus boonus 100% kuni €150 ja tasuta panused!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: