Unibetis nüüd saadaval ka Playson mängutootja populaarsemad mängud

unibet kasiino playson

Kindlasti oled kuulnud Microgaming mänguloojast, kuid ehk tuleb sulle üllatusena, et nende mänguplatvormi kasutab hulk väiksemaid mängutootjad, kelle hulka kuulub ka Playson. Nüüd on Playson otsustanud oma haaret laiendada ning löönud käed Kindred Group meelelahutuskontserni bossidega, et hakata pakkuma oma slotte ka Unibeti, Maria Casino ja teisel Kindredi brändi mängukeskkondades.

Unibeti ja Playsoni koostöö algus on huvitav mitmes mõttes, sest Unibeti näol on tegemist Euroopa ühe suurima mänguportaaliga ning Playsongi pakub mänge olulisematel reguleeritud turuga Euroopa riikides nagu Malta, Itaalia, Hispaania, Rootsi, Suurbritannia.

Praeguseks on jõutud Unibeti slottide hulka juba lisada kaks kõige innovatiivsemat mängu Crystal Land ja Crystal Crush, kuid järgmiste kuude jooksul laieneb valik märgatavalt.

crystal land slot screen crystal crush slot screen

Crystal Land ja Crystal Crush slotid on eriti populaarsed mobiilis mängimiseks ning suund mobiilisõbralike mängude loomisele on üks Playsoni prioriteete. Proovi ise ja saad teada, miks Playson on üks mängijate lemmikutest!

100% kuni €200 + 20 tasuta spinni
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: