Tutikas Winnerz kasiino, kus mängid ilma kontota

winnerz kasiino avamine uudised

Kohe aasta alguses on Eestisse tulnud juurde uus online mängude platvorm. Lubage tutvustada – Winnerz kasiino! Tegemist on kiirkasiinoga, kus kontot pole vaja ning alustamiseks piisab sissemakse tegemisest panga kaudu.

Väljanägemiselt sarnane Boost, SuperCasino ja Kiirkasiinole, pakub Winnerz siiski ka mõningaseid üllatusi. Tegemist on puhtalt kasiino ja live kasiino mängudele pühendatud portaaliga, kus omale meelepärase mängue leiab lihtsa vaevaga. Juba nüüd on kokku pandud ka kopsakas uue mängija preemia.

Winnerz tegevust Eestis haldab Hitz Gaming OÜ, mis kuulub suuremasse Spinwise meelelahutuskontserni.

Miks aga just Winnerz, kui Eestis on juba nii palju teisi mänguportaale? Alustuseks mainime ära nende uue mängija tervitusboonuse, milleks on 350 tasuta spinni kahe esimese sissemakse eest.

Kui vahel on kuulda virinat, et boonuseid jätkub ainult uutele mängijatele, siis Winnerz on selle probleemi juba eos lahendanud. Kõik, kes panustavad kasiinos ja jäävad päeva lõikes võitudega vähemalt 20 euroga miinusesse, saavad mängimisele järgneval päeval tasuta spinne või Superspinne. Kui kaotad üle 500 euro, ootab aga 10% raha tagasi.

Muudest kampaaniatest hakkab silma teisipäevane üllatuspreemia, milleks võivad olla kas tasuta keerutused või boonus. Piisab 20 eurot sissemaksest.

Mainimata ei saa jätta ka seda, et Winnerz on üks kõige kaasaegsemaid ja mugavamaid kiirkasiinosid. Lisaks sellele, et kampaaniatega polda kitsi, on neil ülikiired väljamaksed ning alustamiseks pole vaja kontot luua.

Winnerz kasiinos sissemakse tegemiseks pead olema klient mõnes Eesti suuremas pangas nagu LHV, Swedbank, SEB või Luminor. Minimaalne sissemakse on 20 eurot ja alates 25 eurost saad raha mängijakontolt pangakontole välja kanda. Mängida saab ainult eurodes ja päevane maksimaalne väljamakse limiit on 10,000 eurot/kuus 150,000 eurot.

winnerz kasiino website screens

Mängude poole pealt hakkavad silma sellised tegijad nagu Relax Gaming, NetEnt, Red Tiger, No Limit City ja teised tuntud tegijad nagu Pragmatic Play, Evolution Gaming ja paljud muud.

UUS KIIRKASIINO
Tervituspakett kuni 350 tasuta keerutust
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: