TOP10 kõige seksikamat slotimängu

top seksikamat slotimangu

Naise keha on olnud meeste imetlusobjektiks aegade algusest peale. Ainuüksi pilk täiuslikele kurvidele ja kaunile kehaehitusele lööb iga mehe lõua ripakile. Sama lugu on ka suure varandusega- ka see nagu seksikas keha, on iga mehe salajastes fantaasiates. Paljud online-kasiinodki on aru saanud, et need kaks asja panevad mängijate vere keema ja põnevusest käsi kokku hõõruma. Järgnevalt toome välja 10 kõige kuumemat ja kaasahaaravamat slotimängu, mis lisaks sinu rahakoti täitmisele võivad äratada ka sinu kõige ürgsemad instinktid!



1. “An Evening with Holly Madison” – NextGen Gaming

Tuli välja: 26.09.2014
RTP: 95.08%
Kus saab mängida: OlyBet

Veeda kvaliteetaega endise Playboy jänku Holly Madisoniga ja lisaks erutavale kogemusele võid rullikutel tasku pista tõeliselt suure summa. NextGen Gaming mängulooja “An Evening with Holly Madison” on 5×3 mänguväljaga slott, millel on 25 võiduliini ja tasuvus mängijale 95.08 protsenti.

an evening with holly madison slot screen

Mängu Wild-asendussümboliteks on seksikas Madison võtmas erinevaid poose. Wildid laienevad rulliku kõigile väljadele. Samal ajal, kui saad 3 või rohkem scatterit, milleks on Holly Candy sümbol, teenid 10 tasuta spinni. Kui saad tasuta spinnide voorus “Madisoni suudluse”, saad võimaluse uuesti tasuta spinnida.



2. “Baywatch” – Playtech

Tuli välja: 05.05.2011
RTP: 93.67%
Kus saab mängida: OlyBet

CJ Parker puges 80nendate lõpus kõigi “Rannavalve” seriaali vaatajate südametesse. Lase ka ennast korraks lõdvaks ja naudi trimmis seksisümbolit tegutsemas. “Baywatch” on Playtech mängulooja 5×3 mänguväljaga slott, millel on 30 võiduliini ja tasuvusprotsent mängijale 93.67.

baywatch slot screen

Tasuta spinni vooru saad, kui kogud vähemalt kolm päästevesti kujutisega scatterit. Selles voorus võid võita ühe kolmest mängu progressiivsest jackpotist. Kaheksa päästevesti premeerib sind mängu kõige suurema progressiivse jackpotiga.



3. “Benchwarmers Football Girls” – Playtech

Tuli välja: 03.03.2015
RTP: 95.97%
Kus saab mängida: OlyBet

Kas tead, kust jalgpallurid oma energia saavad? Playtech mängulooja arvates võib nende sütitajaks olla seksikad poolpaljad neiud tribüünil. “The Benchwarmers Football Girls” mängus kohtud isiklikult viie pinki soojendava piigaga ja tuju teevad paremaks piiramatul hulgal tasuta spinne.

benchwarmers football girls slot screen

10 tasuta spinni saamiseks kogu mänguväljal mistahes asukohaga vähemalt 3 pinginühkija logo. Tasuta spinnide voorus saad valida oma lemmik pealtvaataja neiu, kes jääb esimesele rullikule pidama. Kui saad jälle 3 või enam pinginühkija logo, saad jälle 10 tasuta spinni jne.



4. “Bikini Party” – Microgaming

Tuli välja: 03.02.2016
RTP: 96.52%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria

Pidu rannaliival läheb lahti napis riietes tüdrukute ja väikese palli toksimisega. Microgamingu “Bikini Party” slotil läheb pall mängu koos ranna kõige kuumimate tibidega. Lisaks erutavale elamusele tüdrukute seltsis võid sellel 5 rullikuga mängul saada ka suuri võite koos 15 tasuta spinni ja võidukordajatega. Mängul on 3 rida, 243 erinevat võiduliini ja tulusus mängijale 96.52%.

bikini party slot screen

Selles mängus pead ise ohjad haarama- kui osad rullikud tunduvad sulle lootustandvad, saad need seisma jätta ning valida välja ühe rulliku, mille uuesti keerlema paned. Enne rullikute keerutamist pead valima oma panuse suuruse, kuid pane tähele, et võite saad ainult peale teiskordset rullikuga spinnimist.



5 “Basic Instinct” – iSoftBet

Tuli välja: 06.05.2013
RTP: 95.76%
Kus saab mängida: Optibet

iSoftbeti mängulooja “Basic Instinct” mänguautomaat põhineb 90. aastate erootilisel thrilleril ja kujutab endast 5×3 mängulaua ja 243 erineva võiduliiniga slotti. Tasuvus mängijale on 95.76% ja tavapäraste Wild-asendussümbolite asemel on mängul kolm erinevat tüüpi samal rullikul paigutuvat Wildi, mis aitavad sul võite püüda.

basic instinct slot screen

“The Wild Drop” aktiveerib Drop funktsiooni, milles samal real paigutuvad Wildid kukuvad järgneva spinni ajal ühe rea võrra allapoole.

Tasuta spinnide Wild, nagu nimigi ütleb, annab sulle tasuta spinne samal ajal kui “Bonus Wild” käivitab boonusvooru, milles võid võita mängu progressiivse jackpoti.



6. “Cherry Love” – Playtech

Tuli välja: 01.01.2009
RTP: 94.09%
Kus saab mängida: OlyBet

Kas sulle meeldivad magusad marjad? Kuumad tüdrukud? Suured võidud? Pane need kolm kokku Playtechi “Cherry Love” mängus.

cherry love slot screen

Blond näitsik on mängus asendussümbol Wild ja aitab sul asendada mistahes teist sümbolit peale “Cherry scatteri”. Kogu kolm scatterit ja saad 15 korda keerutada kasiino kulul kahekordse võidukordajaga. Tasuta spinnide voorus laienevad Wildid vertikaalselt ja kui saad uuesti kolm scatterit, teenid uued spinnid.



7. “Fu Er Dai” – Play’n GO

Tuli välja: 15.11.2017
RTP: 96.50%
Kus saab mängida: BetSafe , Ninja , Coolbet , Unibet , Optibet , Maria

Tee oma unistus teoks ja saa püstirikkaks Play’n GO “Fu Er Dai” mängus! Luksuslik elu on kõigest ühe spinni kaugusel, kui sul õnnestub tabada 250 000 mündi väärtusega võrdne mängu peavõit! “Fu Er Dai” on 5×3 mänguvälja, 10 võiduliini ja 96.5% tasuvusega mängijale.

fu er dai slot screen

Võiduvõimaluste suurendamiseks võida endale Metsiku Draakoni poolehoid, mis on mängus Wild asendussümboliks. Wild laieneb sama rulliku kõigile väljadele ja võtab alasti Hiina näidise kuju. Vähemalt kaks Wildid annavad sulle 5 tasuta spinni. Kui tasuta spinnide voorus õnnestub sul saada veel Wilde, jäävad need oma kohale kuni kolmeks spinniks, juhul kui jätkad võitmist.



8. “Playboy” – Microgaming

Tuli välja: 01.07.2013
RTP: 97.80%
Kus saab mängida: BetSafe , OlyBet , Ninja , Chanz , Coolbet , Unibet , Paf , Optibet , Maria

Playboy on maailma kuulsaim meestele suunatud erootikabränd, mis sai kuulsaks ajakirjadega, milles kujutati alasti naisi erootilistes poosides. Tänapäeval on ajakirjade populaarsus kahanenud, kuid Playboy bränd jätkub meelelahutuse pakkumist tavapärases headuses. Haara jänkude kõrvad pihku ja tunne põnevust omal nahal mängides 5×3 mängualaua ja 243 võiduliiniga “Playboy” mänguautomaadil. Sloti tasuvus mängjale on 97.8% ja tuju aitavad üleval hoida neli kõige seksikamat Playboy jänkut.

playboy slot screen

Jänkud näitavad sulle oma kõige vallatumat poolt, kui kogud vähemalt kolm ajakirja sümboliga scatter sümbolit. Seejärel sisened Playboy klubisse ja selles voorus annab Kimi sulle 10 tasuta spinni ja 5-kordse võidkordaja, Sofia 15 tasuta spinni ja Running Wildid, Ashleyl on pakkuda 20 spinni kasiino kulul pluss Veerevate Rullikute boonus ja Jillianilt võid oodata 25 tasuta spinni plus kõigi väljade Wildideks muutmist.

Tüdrukud on valmis- ülejäänud on sinu enda kätes.



9. “Scandinavian Babes” – Play’n GO

Tuli välja: 25.11.2013
RTP: 94.00%
Kus saab mängida: BetSafe , Ninja , Coolbet , Unibet , Optibet , Maria

Skandinaavia blondid neiud on vastupandamatud ja seda teab hästi Play’n GO slotimängude looja, kes nende ilu auks on loonud “Scandinavian Babes” nimelise mänguautomaadi. Mänguväli on 5 rulliku ja 3 realine, võiduliine on 15 ja tasuvus mängijale 94%. Täida kaks rullikut täielikult Wildidega, mille sümboliks on üks heledapäistest näitsikutest ja saad 15 tasuta spinni.

scandinavian babes slot screen

Kolm Skandinaavia boonussümbolit võivad sulle sisse tuua tehtud panusest 150 korda suurema võidu! Boonusvoorus auhinna saamiseks vali kolme hulgast oma lemmik põhjamaa kaunitar.
Tsikid ootavad!



10. “Twerk” – Endorphina

Tuli välja: 18.10.2016
RTP: 96.00%
Kus saab mängida: Kingswin

Kelle ei meeldiks vormikad naised oma kehavõlusid esitlemas? Endorphina mängulooja slotikal “Twerk” lähevad pringid pepud käima nii kiiresti, et võivad sul pea täitsa sassi lüüa. 2010. aastatel moodi läinud videod naiste taguotsade pööritamist said erilise hoo sisse täna sotsiaalmeedia kanalitele.

twerk slot screen

Endorphina astus aga sammu edasi ja muutis pööritavad tagutsad surematuks 3×3 mänguvälja ja 5 võiduliiniga slotil. Tasuvus mängijale? – 96%.

Kogu kolm VS scatterit ja saad tasuta spinnid koos erilise boonusega. Boonusvoorus valib mäng sulle ise juhusliku peputantsija, kes võistleb konkurendiga. Iga kord, kui sinu tantsija võidab, teenid uue tasuta spinni. Kui kaotad, naased sloti tavarežiimi. Kas võtad väljakutse vastu?