Tonybeti uus veebleht, millel panustamine on veelgi ägedam!

tonybet uus veebileht

Tonybet kasiino ei saa uhkustada aastakümnete pikkuse ajaloo ega globaalse menuga, kuid ometigi tehakse tegusid Euroopa turul ja paljude spordisõprade jaoks on see kindel esimene valik.

Kui Tonybet 2009. aastal Leedus alguse sai, tõusti kiiresti populaarseks panustamiskeskkonnaks ning tänaseni ollaks arvestav tegija nii Leedus, Eestis kui ka Suurbritannias. 2016. aastal müüdi Rootsi kasiinogigandile Betssonile maha Leedu haru, et keskenduda teenuste pakkumisele oma põhiturgudel Suurbritannias ja teistes suuremates Euroopa riikides.


– MÄNGUD

Tonybeti looja on üks läbi aegade parimaid pokkerimängijaid Tony G ning lisaks spordi peale panustamisele pakutakse ka NetEnt, Quickspinni, NYX Interactive ja Microgaming mänguloojate slotivalikut. Lisaks saad lõbutseda lauamängudel ja kõigil teistel populaarsetel kasiinomängudel.

tonybet live kasiino diilerit

Tonybeti panustamiskeskkond pakub unikaalseid live-diileriga mänge Microgamingu ja Evolution Gaming mängutootjatelt, lisaks pokkerilaudu ja spordipanustamist. Veebilehel mängimiseks ei pea alla laadima eraldi tarkvara.


– UUS VEEBILEHT

Selle aasta novembris tehti Tonybeti veebilehe kujunduses ja funktsionaalsuse osas läbi värskendav uuenduskuur, et pakkuda mängijatele senisest veelgi mugavamat ja elamusterohkemat panustamist. Veebilehe ümberkujundamine on osa Tonybeti strateegilisest kasvuplaanist kui valmistatakse ette Suurbritannia ja teiste Euroopa Liidu turgudele sisenemist.

Tonybeti uus platvorm järgib sarnast stiili ja must-valget värvivalikut kui vana leht, kuid nii pokkeri, kasiino kui ka spordiennustuse osas on tehtud olulisi muudatusi. Parandatud on kasutajakogemust nii arvutis kui mobiilis mängimiseks. Tonybeti tegevdirektor Viktorija Antanaviciute lubab tuleval aastal mobiilis panustamise lihtsustamiseks veel rohkem ära teha.


– MÄNGI TONYBETIS

Kui sa oled Tonybetis uus, siis on just nüüd õige aeg konto luua ja proovida kõiki nende uusimaid võimalusi. Lihtsalt loo konto kohe ja saad esimese sissemaksega 100% tervitusboonuse kuni 200€.

Tervitusboonus kuni 1000 spinni!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: