Tee selline panus nagu tahad Unibeti Bet Builder funktsiooniga

unibet bet builder

Unibet spordiennustus ei ole päris nagu iga teine Eesti spordiennustuse portaal. Tegemist on juba 1997. aastal alguse saanud panustamise keskkonnaga, mis alguses ainult spordi peale panustamist pakkuski. Praeguseks on Unibetist saanud osa maailma ühest suuremast interneti meelelahutust pakkuvast Kindred Group ettevõttest.

Kui tavaliselt leiad spordiennustuses hulga erinevaid mänge ja sündmusi, siis nüüd saad oma panuse ise kokku panna! Vali sobiv jalgpallimatš, otsusta, kes mängu võidab, kui palju nurgalööke antakse, kes lööb värava jne. Kui oled kõik oma ennustused kirja pannud, arvutab süsteem sinu jaoks välja koefitsiendi ning kui kõik valikud lähevad täppi, ootabki sind tõeliselt suur rahapakk. Selline funktsioon tagab, et saad kombineerida kiirelt ja lihtsalt kõik valikud, mille peale soovid panustada ja hea õnne korral ka võita tunduvalt rohkem.

Bet Builderi kasutamiseks leia sobiv jalkamatš, mis sind huvitab, vajuta “Bet Builder” nupule ja hakka oma ennustust ehitama. Maksimaalselt saad ennustussedelile lisada kuni 12 ennustust.

Pane tähele, et Bet Builder funktsioon on saadaval ainult jalgpalli peale panuste tegemiseks ja seda saad kasutada ainult enne mängude algust. Cash-out funktsioon Bet Builderit kasutades tehtud ennustuste peal ei tööta.

Pane tähele, et kui oled oma Bet Builder panuse kokku pannud, lähevad kõik lisatud valikud kirja kui üksikpanused. Kui mistahes Bet Builderi ennustuse üks valikutest tühistatakse, tühistatakse kogu panus.

Tee mobiilil ennustus ja saa €10 riskivaba panus!
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: