Strateegia ja nipid, kuidas võita bingo jackpot

jackpot bingo uudised

Bingo on mäng, mida mängivad need, kellele meeldivad numbrid ja kes tahavad mõnusalt aega veeta sõprade või teiste mängusõprade seltsis. See ei ole ehk mäng, mida seostatakse suurte jackpottide võitmisega, kuid ometigi on see võimalik.

Ka Eesti online kasiinodes nagu PAF ja Unibet on bingo igati au sees ning sellele mängukategooriale on pühendatud isegi jooksvaid kampaaniaid. Loe edasi ja saad teada, kuidas võid jackpotti võita.

Alustuseks mainime kohe ära, et suured jackpotid pole saadaval päris igas online kasiinos. Bingotubasid on erinevaid nii kujunduse, pileti hinna kui ka maksimaalse võidu poolest. Need viimased kaks kipuvad olema omavahel otseses vahekorras- mida suurem sisseost, seda suurem võimalik võit.

Bingo jackpotte on erinevat tüüpi ning nüüd vaatamegi, millised on neist suurimad ja kuidas nendeni jõuda.

Erinevat tüüpi online- bingo jackpotid

Nagu juba öeldud, pakub bingo nagu slotid ja live kasiino lauadki erinevat tüüpi jackpotte. Selleks, et leida netis parimad võimalused nende võitmiseks, on hea teada, mida täpselt otsid.

Bingo jackpotid jagunevad nii: kasvava võidusummaga, ülekanduv, fikseeritud. Neist viimase puhul jackpoti summa ei muutu ja on kindlaks määratud. Näiteks 1000€ fikseeritud jackpot jääb alati just nii suureks.

Ülekanduv jackpot ei tähenda midagi muud kui seda, et kui jackpotti ei võideta, siis järgmise mängusessiooni ajal jackpoti väärtus kasvab. See, kui palju täpselt ülekanduva jackpoti puhul summa kasvab, ei ole päris kindel, sest oleneb mängija arvust bingotoas. Mängukorraldaja ülesandeks on veenduda, et minimaalne ülekanduv jackpoti väärtus oleks garanteeritud olenemata mängijate arvust.

Progressiivsed bingo jackpotid töötavad samal põhimõttel nagu slotimängude puhulgi. Need jätkuvad kasvamist seni kuni keegi mängijatest selle lõpuks endale saab. Kasvava võidusummaga jackpotid kipuvadki olema kolmest bingo jackpotist kõige pirakamad. See aga ei tähenda, et neid oleks lihtne võita.

Kõige suurema potentsiaalse võidusummaga jackpottidel on üsna karmid reeglid. Näiteks pead 75-palliga jackpoti võitmiseks saama kuuest väljahõigatavast numbrist pihta viis – statistiliselt üsna keeruline.

Soovitused bingo jackpoti võitmiseks

Kuigi ühtegi kindlat strateegiat ei ole, kuidas jackpotti võita, siis mõned lükked aitavad igal juhul selle tõenäosust suurendada.

Otsi üles suurimad kasvava võidusummaga jackpotid

Kui oled otsustanud, et sinu eesmärgiks on suurelt võita, mitte niisama numbreid taga ajada, siis peaksid igal juhul vaatama kasvava võidusummaga jackpottide suunas. Piisava hulga mängijate puhul kerkib jackpoti summa aina suurematesse kõrgustesse ning küündida ka kuni seitsmekohaliste arvudeni.

Kui leiad bingo jackpoti, mille väärtus aina kasvab, siis tasub kampa lüüa ja võid väga suure summa saada. Lõppude-lõpuks panuse väärtus on ikka sama, aga eelnevalt kumuleerunud panuste tõttu on võimalik maksimaalne võit suurem.

Näiteks, kui kasvava jackpoti minimaalne väärtus on 50,000 eurot, siis mängurid võidavad keskmiselt 100,000€ kuni 150,000€. Samas, kui keegi ei taba jackpotti pikema ajaperioodi jooksul, võib see paisuda lausa 500,000€ peale. Need, kes alles nüüd “rongi peale” saavad, omavad juba märksa võimsamat võidupotentsiaali.

Mängi bingot veebis

Jah, bingo mängijad võivad suurelt võita nii maapealsetes mängusaalides kui ka interneti bingotubades. Sellegipoolest peidavad pirakamad preemiad ennast ikkagi veebis. Seda peamiselt selle tõttu, et mängu korraldamise kulud on väiksemad ja mängija arv kipub olema suurem.

Seetõttu soovitame hakata suuremaid jackpotte taga ajama just internetis. Kõik online bingo saidid ei paku vapustavaid jackpotte, kuid mõnedes neist on suured võidud siiski võimalikud.

Ole valmis ka kaotama

Kui jahid miljonilisi võite, siis pole vahet, kas ostad loteriipileti võid mängid bingot, lõppude-lõpuks on võiduvõimalus ikkagi väga väike. Seetõttu, kui oled otsustanud olla järjekindel ja proovida uuesti ja uuesti, peaksid arvestama ka “kuivade” mängusessioonidega.

Pikemad võitudeta perioodid võivad rahakotile mõjuda üsna kurnavalt. Pole lihtne aina raha juurde kanda, kui ükski mänguvoor ei too midagi tagasi. Sellepärast tulebki meeles pidada, et need, kes otsustavad minna kõige suuremate preemiate jahile, peavad olema valmis ka võimaluseks, et mingi aja jooksul ei pruugi mäng üldse võite välja anda.

Õige eelarve strateegia

Tegelikult ei ole netis bingo mängimine teab mis kallis. Võid alustada ka kasvõi 5 euroga, oleneb, milline on minimaalne sissemakse väärtus kasiinosse. Säti panuse suurus selliselt, et raha jätkuks rohkem kui ainult paariks mänguvooruks.

Soovitame mängimiseks arvestada summaga, mis lubaks osta vähemalt 100 mänguvälja (kaarti). Nii tagad selle, et isegi kui mõnel korral kaotad, saad jätkata.

Kasuta ära pakutavad bingo boonused

Online bingo boonused ei ole midagi erakordselt. Näiteks Maria, Unibet ja PAF kasiino pakuvad neid igal nädalal. Uue mängija mingi erilise tervitusboonusega ei tasu siiski arvestada. Jooksvad bingokampaaniad pakuvad võimalust mängida rohkema raha eest, tasuta pileteid ja muud ägedat. Mõni neist on fokuseeritud uute tubade ja funktsioonide tutvustamisele.

Bingo kampaaniad on tavaliselt väga lihtsa ülesehitusega, seega ei pea pead vaevama reeglite tunda õppimisega.


Kokkuvõte

Kõik on kuulnud uskumatutest jackpottidest, mida võidetakse slotimängudel, kuid bingo on jäänud tagaplaanile. Kuigi bingo on niisamagi vahva sotsiaalne meelelahutus, siis tegelikult on võimalik bingoga võita samamoodi kümnetesse tuhandetesse eurodesse ulatuvaid jackpotte. Piisab, kui kasutad õiget panustamise strateegiat ja leiad üles õiged mängutoad.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: