Sõbrapäeva TOP10 mängu romantikutele

Tundub nagu alles said jõulud läbi ja juba käes järgmine pidulik sündmus. Kõigi romantikute pidupäev valentinipäev toob hellust hinge ja võimaluse näidata, et hoolid. Kasiinosõprade jaoks on sõbrapäev samuti soodne aeg oma mängumootor käima tõmmata, sest mänguportaalid tõmbavad just nüüd topeltpalju tähelepanu lahkete boonuspakkumistega.


– Olulisemad sõbrapäeva boonused
Eesti kasiinodes

Kas arvad, et suudad vallutada Betsafe live-kasiino edetabeli või huvitab sind rohkem kiire boonuspreemia koos tasuta keerutustega? Viska pilk peale Betsafe kasiino valentinipäeva eridiilidele ja tunned ennast kohe märksa tähtsamana.

Ninja kasiino mängukorraldajad on aga täitsa hoogu läinud, sest nende juures saad preemiaid lausa kolme erineva boonuskampaania eest. Sind ootab hulgaliselt turniire valitud mängudega ja ka eksklusiivne 15 000€ auhinnafondiga turniir.


TOP10 sõbrapäeva slotikat – millised on aga kõige vingemad slotikad, kus võidupotentsiaal laes ja samal ajal saad toredadate tegelastega ka vägeva meelelahutusliku elamuse?


#1 – Beauty and the Beast (97.10% – Yggdrasil Gaming)

Klassikalisel prantsuse muinasjutul põhinev mäng Beauty and the Beast on loodud Yggdrasil nimelise kasiinomängude tootja poolt ja räägib loo kaunitari ja koletise ootamatust armuloost. Omalaadsed animatsioonid ja taustamuusika loob meeldiva atmosfääri, et oleksid valmis ka oma südame avama.

beauty and the beast slot screen

Beauty and the Beast mängu väärtuslikem sümbol on printsist inetuks kolliks muutunud olend. Suuri võite võid saada ka kaunitari ikooniga võiduliine moodustades, kuid kõige vahvam osa mängus on siis, kui toateenijad hakkavad võluväel majapidamistarveteks muutuma. Kokk ja toateenija näitavad ennast rõõmsalt tasuta spinnidega boonusvoorus ja aitavad võiduliine moodustada rullikuid ümber liigutades.


#2 – Immortal Romance (96.68% – Microgaming)

Immortal Romance on Microgaming nimelise kasiinomängude looja slotikas, millel gooti stiilis tehtud kujundus. Suurbritannia mängijate hulgas on sellest saanud tõeline südametemurdja, sest mängul lahti rulluvasse kummalisse armastuslukku on põimitud eriti sürreaalne vampiiride temaatika. Kui sa seda varem proovinud pole, siis nüüd võib olla just sobiv aeg, sest volatiilsel mängul võid pihta saada ka soliidsele jackpotile, mis ulatub üle 350 000 euro.

immortal romance slot screen

Pimedusekummardajad Troy ja Michael ei karda vähe kõhedamat atmosfääri, sest need poolinimesed elatuvadki just surelike nõrkustest. Võid kohtuda veel teadlasest Sarah ja nõid Amberiga, kellel samuti mõned üleloomulikud võimed.

Sellel fantaasiateemalisel mängul võib vabalt käima minna ka Wild Desire ja Chamber of Free Spins boonusvoorud, kus võiduliinide arv vähe suurem – 243.


#3 – Tweet Hearts (96.08% – JustForTheWin)

Kes võiks olla vahvamad sõbrapäeva karakterid kui mitte värvilised linnukesed. Kuula nende sirinat Tweet Heart erilisel mängul ja lase vähe hellust endalegi ligi. Mänguautomaadi loojaks on JFTW ning soojuse, armastuse ja vabaduse edasiandmine on neil sellel korral suurepäraselt välja kukkunud.

tweethearts slot screen

Haara võimalusest piiluda laululindude võlumaailma ja tee omagi päev erilisemaks üksik- või paarissümbolitega. Lucky Double Line boonufunktsiooni abil võib moodustada ka kuni kümnest samast sümbolist võiduliin.


#4 – Moon Princess (94.51% – Play’n Go)

Kõik väikesed tüdrukud tahtsid kunagi olla printsessid ja miks ka mitte? Tegemist on luksuslike preilidega, kes naudivad kõiki elu parimaid hüvesid. Play’n GO annab seda külluslikku atmosfääri hästi edasi Moon Princess slotikal, mille mänguväli 5×5 positsioonidega ja kujutab see kolme imekaunist tegelast – Armastust, Tähte ja Tormi– igaüks oma unikaalsete võluvõimetega.

moon princess slot screen

Võta ette see roosakas seiklus ja püüa maailma päästa ise samal ajal auhindu noppides. Hea õnne korral võid panuse tagasi võita ka kuni viie tuhande kordselt lõigates kasu kosena langevatest sümbolitest ja tormilisest Girls Power boonusmängust.


#5 – Romeo and Juliet (96.42% – Pragmatic Play)

Shakespeare’i läbi aegade tuntuim armastusromaan on mänguks tehtud Pragmatic Play nimelise tarkvaratootja käte läbi. Ka meie sõbrapäeva slottide nimekirjas on see esindatud, sest miks ära öelda retkele kaunisse Veronasse, kus võid ka miks mitte ise oma väljavalituga kohtuda?

romeo and juliet slot screen

Wild asendussümbolteks on sellel korral kaks lootusetult armunud tegelaskuju, kes liiguvad järk-järgult teineteisele lähemale. Iga kord, kui nii juhtub, saad teha ühe keerutuse kasiino kulul, ilma oma raha sisse panemata. Kui armunud lõpuks kohtuvad, täitub kogu rullik wildidega premeerides sind 25 tasuta mängukorraga. Mis eriti hea- wildid jäävad oma kohale kõigi priikeerutuste ajaks, mis ilmselgelt tähendab kordades vägevamat võidupotentsiaali.


#6 – Dream Date (96.40% – Microgaming)

Dream Date on Microgaming nimelise kasiinomängude looja slotikas, millel rullub lahti klassikaline armulugu. Wild asendussümbolid on südamekesed, mis peavad aitama kahel vallalisel tütarlapsel lõpuks oma armastatuga kohtuda. Kas see neil aga õnnestub?

dream date slot screen

Tõelise armastuse leidmiseks tuleb ühel tüdrukutest valida üks neljast tegelasest, kellest kõik kuuluvad erinevatesse ajastutesse. Et kohting oleks ideaalne, muutub väljavalitud tegelane kõige väärtuslikumaks sümboliks ja sellest hetkest alates vajad lihtsalt, et tütarlapse ja peigmehe sümbolid jääksid samal ajal pidama Kuumades Tsoonides.

Kuumad Tsoonid akiveeruvad esimese ja viienda rulliku keskel ja pakuvad koheseid võite, kuni 40-kordse võidukordaja ning teatud juhtudel isegi tasuta spinne.


#7 – Bollywood Story (96.10% – NetEnt)

Sõbrapäev on paras aega ka väikeseks Bollywoodi stiilis romantikaks. Eepilised armastuslood räägitakse lahti NetEnt nimelise mängulooja Bollywood Story nimelisel mängul, kus kaks noorukit võitlevad armastuse eest hoolimata nende erinevast sotsiaalsest taustast.

bollywood story slot screen

Värviline ja rohkete dekoratsioonidega kujundus on tehtud viiele rullikule üheksa võiduliiniga. Ujuvad wildid, tasuta keerutused ja wild asendussümbolid lisavad niigi kaootilisele rahajahile veelgi vürtsi juurde. Kui saad vähemalt kolm sinise teemanti pildiga boonussümbolit, käivitub boonusvoor 30 mänguvooruga kasiino kulul.


#8 – Full Moon Romance (96.10% – Thunderkick)

1950. aastatel levima hakanud drive-in vabaõhukinod on tänaseni populaarsed ning õige atmosfääri kogemiseks võid proovida õnne mängul Full Moon Romance. Selle loojaks on Thunderkicki nimeline tarkvaratootja, kes täiskuu ajal pea kaotamise on õige lihtsaks muutnud.

full moon romance slot screen

Esmapilgul süütu ja nunnu väljanägemisega mängul võib lõpuks päris mürgliks minna. Kui Kullakallikese(Sweetheart) sümbol jääb pidama esimesel rullikul, käivitub kloonimise boonusvoor, mis tekitab kuni neli omavahel külgnevat sama ikooni. Kui libahunt ulguma pistab, siis tead, et on aeg eriliseks boonusvooruks.


#9 – Doctor Love (95.04% – NextGen)

NextGen nimelise mängulooja Doctor Love ei ole ehk mänguautomaat, kus võiksid tabada elumuutva jackpoti, kuid see eest võid kindel olla, et sagedasi võite nopid sellel küll. Valentinipäeval naudi seda lõõgastavat mängu üksi või oma sõbra/kallimaga ja pane emotsioonid kasvama.

doctor love slot screen

Loomulikult on nii romantiline mäng tehtud eriti viimistletud graafikaga, kuid see pole veel kõik. Südamed ja kaisukarud langevad mänguväljale sellel viie rulliku ja kahekümne võiduliiniga mängul nii, et võid ennast täiesti ära unustada. Doktor Love on wild asendussümbol ja Armastuse Mõõdik aitab kokku koguda tasuta keerutusi võidukordajatega.


#10 – Lucky Valentine (95.52% – Red Tiger Gaming)

Lucky Valentine on Red Tiger nimelise kasiinomängude looja slotikas, mis konkureerib kahtlemata aasta kõige nunnuma mängu auhinnale. Armastusejumalanna Veenuse poeg Cupid võib mängu tulla mistahes ajal pakkudes erilisi lisapreemiaid.

lucky valentine slot screen

Topeltpreemiate hulka kuuluvad teiste hulgas näiteks Armastuse Pomm, mega 3×3 wild sümbol ja armastuse võidukordaja.


Tahad rohkem teada? Siis vaata üle ka meie eksklusiivsete mängude nimekiri, mille leiad alt:
Secret Romance (Microgaming)
Love Bugs (Microgaming)
The Love Guru (iSoftBet)
Cupid Wild at Heart (BluePrint Gaming)
Oink Country Love (Microgaming)


– KOKKUVÕTE

Valetinipäeval on emotsioonid laes ja vahel tahaks teha lihtsalt paar kiiremat spinni, et suurele pidupäevale veelgi erilisust lisada. Kui kahtled, milline mäng on õige, tutvu meie valikuga ning tegevust peaks jätkuma tundideks. Kes teab, võib-olla leiad oma lemmiku koguni terveks aastaks või kauemakski?

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: