Kõik parimad jackpoti-mängud on nüüd Pafi mängude valikus

Paf kasiino jackpot mängud

Paf on lisanud oma online slotimängude valikusse suurimad maailmarekordeid purustanud jackpoti-mängud – Mega Fortune ja Mega Moolah.

Vast lisatud jackpoti-mängudes Mega Fortune ja Mega Moolah õnneratta boonusmängus on üüratud jackpotid, mille hulka kuulub ka suurim Paf online kasiinos välja makstud võit, milleks oli rohkem kui 17 miljonit eurot.


Mega Fortune

2013. aastal maksis Mega Fortune Pafi mängijale välja 17,8 miljoni euro suuruse jackpot võidu. Hiljem loodi mängule järg Mega Fortune Dream ja selle tulekuga kaotati enamikest online kasiinodest selle eelkäija Mega Fortune. Nüüd on Mega Fortune Pafis tagasi ja suundub uusi rekordeid purustama.


Mega Moolah

Mega Moolah kutsub sind metsikule džungli seiklusele ja pakub võitmiseks koguni nelja kasvavat jackpoti. Alles paar päeva tagasi, 5. novembril võideti Mega Moolah jackpot, milleks oli 11,6 miljonit dollarit.

Pafi jackpoti mängude rivistusse kuuluvad lisaks eelpool nimetatud kahele gigantmängule ka sellised hitid nagu Arabian Nights ja Hall of Gods. Samuti ka Pafi enda poolt loodud jackpoti-mängud, mille hulka kuuluvad näiteks Cash & Carry, Lucky Star The Voyage, La Petite Patisserie jt.

Tervitusboonus 100 tasuta keerutust mängus Book of Dead
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: