Paradiis maapeal. Selleks on SlotParadise online kasiino!

slotparadise kasiino avamine uudised

Kas pole vägev? Veel üks online kasiino avas enda uksed Eestis ja selle nimeks on Slot Paradise!

Nagu tõdevad omanikud enda lehel on neil aastaid kogemusi iGaming sektoris, mis lisab kindlust selles, millist platvormi nad ette valmistasid. Esimesel pilgul näeb veebileht moodne ja mugav välja. Eredad värvid ja menüü sektor on kindlasti üks asjadest, millele mängija heidab enda esimeses pilgu.

Vaadates lähemalt võib kindlaks teha, et mängutootjate valik on tõesti hästi valitud, sest nende seas on sellised kõlavad nimed nagu Netent, Microgaming, Pragmatic Play ja palju palju muud.

Nüüd lähemalt tervitusboonusest, sest see näib sama hästi välja nagu veebileht. Nimelt, pakub Slot Paradise enda uutele mängijatele 200% kuni 200€ boonust. Boonuse saamine on samuti lihtne. Tee enda esimene sissemakse ja boonusriba on kohe lehel aktiveeritud. Edasi pead enda raha 30kordselt läbimängima ja juba saadki taotleda enda boonust.

slotparadise website screens

Pea vaid meeles, et minimaalne sissemakse on 20€ ja selleks, et saada kogu boonuse pead tegema 100€ või rohkem sissemakse.

Pole kahtlust, et Slot Paradise pakub üpris põnevat keskkonda Eesti mängijatele, seetõttu kiirusta juba täna, et taotleda enda tervitusboonus ja hakata mängima!

UUS KIIRKASIINO!
Tervitusboonus 200% kuni €200
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: