Panusta TonyBetis hobuste võiduajamise peale

tonybet spordiennustus hobuste panused avamine

TonyBet on Leedu päritolu kasiino- ja spordiennustuse pakkuja, millel tegevuslitsents nii Eestis kui Suurbritannias. Seega pole ka suur üllatus, et spordialade valikusse on lisandunud Inglismaa üks populaarsemaid alasid – hobuste võiduajamine. Kuigi eestlaste jaoks võib tegemist olla pigem eksootika valdkonda kuuluva alaga, siis võimalus panustada saareriigi kiiremate hobuste peale on igal juhul boonus.

Hobuste võiduajamise kategooria leiad mugavalt TonyBeti lehel ülemisest menüüst. Sündmused on jaotatud “Eelseisvateks võiduajamisteks”, “Täna”, “Homme” ja “Tulemused” kategooriatesse. Riikide põhjal jagunevad sündmused “Suurbritannia”, “Austraalia”, “Lõuna-Aafrika” ja “Kõik sündmused”. Kõiki sündmusi saad vaadata ka laivis, kui klikid “Live video” lingi peale.

tonybet spordiennustus hobuste panustamine

Hobuste võiduajamine on puhtalt teadmistepõhine ennustamine, mille peale panustades pead tõesti teadma, milline hobune ja ratsanik on just praegu parimas löögihoos. Muidugi, nagu iga spordiala puhul, mängib rolli ka õnnefaktor, mis spordi peale panustamise just huvitavaks teebki!

Tervitusboonus 100% kuni €50
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: