Pafi enda loodud Double Joker Poker toob võidud koju kahe lisajokkeriga

double joker poker paf

Kui otsid vaheldust slottidele ja tahad õppida paar nippi pokkeris võitmiseks, siis videopokker on just õige valik! Kui kõige levinumad videopokkeri variandid on Jacks or Better ja Deuces Wild, siis Double Joker Poker pakub mängijale pisut teistsugust elamust. Tegemist on ühega mitmest videopokkeri variandist, mis toob sinu ette kombinatsiooni pokkerist ja mänguautomatidest ning lisab kaks jokkerit, mis lihtsustavad “käte” moodustamist.

Paf on välja tulnud päris oma versiooniga Double Joker Pokerist, mida saad proovida ainult nende mängukeskkonnas. Pafi klientide hulgas palju populaarsust võitnud mäng pakub lisajokkeriga boonusvoore ja võimalust võidud duubeldada.

Kui sa ei ole varem pokkerit mänginud, siis tutvu esmalt võidutabeliga, mis ongi võitude väljamaksmise aluseks. Olenevalt, milline käsi rohkem maksab, seda peadki püüdma kombineerida.

Alusta oma pokkerikarjääri Pafis, et tulevikus teha puhtaks kõik auhinnalauad olenemata, kas mängid ajaviiteks sõpradega või püüad miljonilisi rahapakke suurtel turniiridel. Kui soovid mängida ainult paar kiiret kätt, siis võib-olla jäädki videopokkeri juurde, sest olukorrad muutuvad kiiresti ja mängid ainult arvuti, mitte teiste mängijate vastu.

25 tasuta keerutust
€10 pärisraha lisaks
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: