PAF kasiinos võideti jälle üle miljoni euro!

paf kasiino sisters jackpot uudised

PAF kasiino on eestlaste jaoks tõeline kullaauk. Tegemist on mängukohaga, mille prioriteet on vastutustundlik mängimine ja sotsiaalne suhtlus. See kõik ei sega aga suurte jackpot võitude tabamist.

Oleme varem rääkinud kümnetesse miljonitesse ulatuvatest jackpot võitudest PAF kasiinos. Alles hiljuti võitis Lõuna-Eesti noor naine 3,6 miljonit! Sellel korral tabas 12. märtsil meesterahvas napilt üle miljonilise peapreemia, täpsemalt 1,136,247€. Pole paha?

Kurioosum seisneb selles, et jackpoti võitmiseks piisas sellel korral kõigest 60 sendisest panusest, mis teeb võidukordajaks koguni x1,893,745!

Meie hinnangul läks suurvõit õigesse kohta. Õnnelik võitja kostis kommentaariks kohe, et soovib lõpetada üürimise ja osta päris oma kodu. Kas oskad aga arvata, mis mängul selline õnn sülle kukkus? Selleks oli Sisters of Oz Wowpot, mis tegelikult polegi kuigi vana mäng vaid ilmus avalikkuse ette alles 2020. Aastal.

sisters of oz wowpot slot screen

Sisters of Wowpot on üks mitmest Microgaming nimelise mängutootja Wowpot seeria mängust, mille jackpot on ühine teiste sama seeria slottidega. Lisaks pirakatele maksimaalsetele võidusummadele on mängus ka tasuta spinnid ja jumbo-suurused sümbolid.

Tervitusboonus 100 tasuta keerutust mängus Book of Dead
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: