Paf kasiinos on nüüd üle tuhande erineva kasiinomängu!

paf-kasiino-ule-1000-slotimanguapaf kasiino ule 1000 slotimangu uudised-uudised

Paf kasiino erinevate slottide arv kerkib hirmuäratava kiirusega. Kui alles 2016. aastal oli neid “kõigest” kolmsada, siis 2020. aasta mais täitus maagiline arv – 1000(!!!). Pafi mänguautomaatide hulka kuuluvad parimad palad suurtelt tarkvaratootjatelt nagu NetEnt ja Microgaming, kuid leiad ka näiteks täiesti unikaalseid Pafi enda poolt välja arendatud mänge nagu superpopp Cash&Carry ja selle järg Cash&Carry Shopping Spree.

paf kasiino slotid

NetEnt ja Microgaming torkavad silma järjest rohkem hinda minevate jackpotimängudega ja tõmbavad tähelepanu üle maailma. Cash&Carry ja teised Pafi mängud on eriti menukad Põhjamaade mängusõprade hulgas, kuid ka neil võid pihta saad väärtuslikule megapreemiale. Alles paar kuud tagasi juhtus Pafis see, mis juhtuma pidi ja õnnelik Lõuna-Eesti neiu tabas 3,6 miljonilise võidu NetEnt “Hall of Gods” mängul.


– UUE MÄNGIJA BOONUSED

Kui oled Pafis alles uus, ootab sind 25 tasuta spinni lihtsalt Pafi konto loomise eest. Tasuta mänguvoorud leiad nostalgilisel “Kreisiraadio” nimelisel mängul, mis toob ekraanile eestlaste lemmik humoristid Võrno ja Oja. Esimese vähemalt 10€ sissemakse eest on garanteeritud 10€ pärisraha kauba peale.

Tervitusboonus 100 tasuta keerutust mängus Book of Dead
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: