Paf kasiino mänguvalikusse on lisandunud Red Tiger slotid

paf kasiino red tiger gaming

Paf kasiino moto ei ole agressiivne mängustiil või iga hinna eest võita tahtmine. Tegemist on hoopis teisi väärtusi hindava mänguportaaliga, mis pakub mõnusat ajaviitmise võimalust omasuguste seltsis. Ja see, et aeg-ajalt kukuvad sülle suurvõidud, on ainult boonuseks!

Paf on Põhjamaiselt kodune õnnemängude portaal, mille füüsiline asukoht on Soomes idüllilises Ålandi saartekompleksis. Ettevõte kuulub kohalikule valitsusele ja kogu kasum läheb heategevuseks. Pafil on tegutsemisluba lisaks Eestile ka Lätis, Rootsis ja Hispaanias.

Paf kasiinos leiad kõigi suuremate mängutootjate slotid, Pafi enda mängud ja ka mõned väiksemad tarkvaratootjad. Nüüd on aga põhjust eriti rõõmustada, sest mänguloojate perre on lisandunud trendikas Red Tiger.


– Red Tiger Gaming mängulooja

Alles 2014. aastal asutatud Red Tiger Gaming on lühikese ajaga tõusnud kiiresti kasiinomaailma tõsiste tegijate hulka ning erinevatel kasiinogaladel on nopitud juba ka mitmeid preštiižseid auhindu. Red Tigeri kõige popimate slottide hulgas on näiteks “Mystery Reels” ja “Thor’s Lightning”, võib-olla oled kuulnud ka kõige hiljutisemast laineid löönud “Pirates’ Plenty” slotis.


Kommentaarid:

Red Tiger ettevõtte tegevjuht Gavin Hamilton kommenteeris Põhjamaade gigandi Pafiga liitumist nõnda:
“Pafi innovatiivsus ja sotsiaalne vastutustunne on meile juba ammu silma jäänud kuna jagame täpselt samu väärtusi. Ootame elevusega koostöö algust ja soovime näha, kuidas mängud vastu võetakse.”

Pafi poolelt kommenteerib mängude ekspert Kim Johansson järgnevalt:
“Red Tiger mängude platvormiga liitmine oli lihtne otsus, kuna saame kindlad olla, et mängud on loodud läbimõeldult ja tänapäevase mängija huvisid silmas pidades.”

Tervitusboonus 100 tasuta keerutust mängus Book of Dead
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: