Optibetis saad nüüd mängida ka pokkerit ja lauamänge!

optibet parim pokkerituba

Kui alles hiljuti sadas Optibeti slotimängudel nii suuri jackpotte, et kartsime juba mängupõrgu pankrotti, siis nüüd on hakatud vaikselt mängude valikusse hoopis uusi tooteid lisama. Lisaks ühe maailma suurima pokkerivõrgustiku GGNetworkiga liitumisele, saad nüüd mugavalt panuseid teha ka populaarsetel lauamängudel nagu Panuste Sõda, Baccarat, Õnneratas ja Täringud. Tundub, et mängija jaoks on Optibet muutumas järjest atraktiivsemaks!


– OPTIBET POKKER

Kui Microgaming ja PokerStars on ehk tuntuimad nimed pokkerimaailmas, siis Optibet on otsustanud liituda hoopis GGNetwork nimelise pokkerivõrgustikuga. Ja selleks on hea põhjus! GGNetwork koondab enda alla enim mängijaid tervest maailmast ja on konkurentsitult populaarseim näiteks Aasia regioonis. Tundub nagu hea valik?

optibet pokkerituba laud

Tegelikult on Optibet teinud äärmiselt kavala lükke, sest kui mitmed pokkerivõrgustikud ägavad mängijate vähesuse probleemi all, siis GGNetwork on kõige kiiremini kasvav võrgustik maailmas üle miljoni aktiivse kasutajaga. Pokkeri mängimise teevad huvitavamaks ka unikaalsed mängusisesed lisafunktsioonid nagu Smart Hud, All-in Insurance, Run it Twice ja paljud teised.

Kui sind huvitab statistika, mängude analüüsid ja/või ajalugu, saad kõik need kätte otse pokkeri kliendi programmist. Ei taha tarkvara arvutisse laadida? Pole probleem- mängida saad mugavalt ka otse veebilehitsejas!

Hetkel on Optibet Poker GGNetworki ainus ametlik esindaja Eestis seega vahet pole, kas oled kogenud pokkerihai või alles mõtled oma karjääri alustamisele- hea võimalus midagi uut proovida igal juhul.


– BETGAMES

Eesti kasiinodes pakutavate õnnemängude hulka kuuluvad lisaks slottidele ja live-kasiino laudadele ka pisut teist tüüpi mängud, mis tavaliselt moodustavad kasiinodes omaette kategooria ja kannavad nime “Lauamängud”. Vahel liigitatakse nende alla ka populaarsed bakaraa ja omanäolisemad pokkeri variatsioonid.

optibet betgames mangud

Nüüd on siis ka Optibetis see trikk ära tehtud, et hulk põnevaid mänge koondatud “Betgames” kategooria alla ja tehtud saadavaks kõigi õnnemängurite jaoks. Proovi kätt täringutega, panusta pokkeri peale või pane õnn proovile pööraselt lõbusal Õnnerattal! Piisab sellest, kui sul on Optibeti konto ja oled valmis parimaks meelelahutuseks internetis! Ainuke miinus on ehk see, et kui mängude reegleid lugeda, siis see info on vähemalt praeguse seisuga saadaval ainult inglise keeles.

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: