Optibet kasiinos saadi läbi aegade suurima võit – 7,2 miljonit!

optibet kasiino mega moolah jackpot august2021 uudised

Eestis on online mängud endiselt populaarsed ja mängurid eelistavad just raha peale panustamist. Pole midagi imestada, sest kes ei riski see šampust ei joo.

Just nüüd on sellele jällegi kinnitus saabunud, sest Eesti mees tabas läbi aegade suurima võidu – 7,2 miljonit! Alles paar kuud tagasi oli teine mängija samuti Optibetis tabanud 6,5 miljonilise peavõidu.


Rekordiline võit Eestis

Seekordne 7,2 miljoni suurune võit purustas kõik varasemad rekordid, mis Eesti online kasiinodes saavutatud. Oma rolli mängib siin ka see, et tänapäeva volatiilsed mängud pakuvadki just suuri üksikvõite, mida peab aga tüüpiliselt kauem ootama.

mega moolah jackpot august 2021

Panuse suurus oli õnnelikul mängijal sellel korral kõigest 3,75 eurot ja suurvõit saabus 6. augustil. Muidugi oli mehel kohe valmis mõeldud, mida sellega varandusega pihta hakata- maja, auto ning ülejäänud investeerida.


Mega Moolah mängud

Sellel korral, nagu paljudel varasematelgi kordadel osutus mänguks, millel jackpot tabati, Mega Moolah. Mega Moolah on mängude seeria, mis jagab ühist jackpotti. Lisaks originaalile kuuluvad seeriasse ka Immortal Romance Mega Moolah, Absolootly Mad, Atlantean Treasures ja teised.

optibet kasiino mega moolah slotid

Mega Moolah võrgustiku jackpot on kasvav ja ühine kõigile sama seeria mängudele, mis tähendab, et jackpot moodustub kõigist Mega Moolah seeria mängudel tehtud panustest. Tänu sellele lähevad jackpotid välja sagedamini kui teistel mängudel ja on ka märksa kopsakamad.

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: