Optibet kasiino 250 000€ suurvõit püstitas uue rekordi

optibet kasiino divine fortune jackpot

Jõulud on juba ammu möödas, kuid ega siis rõõmustama ja kinke saama pea ainult kord aastas! Õnnelikul Läti mängijal õnnestus napsata ajalooline üle 250 000€ suurune võit NetEnt mängulooja ühel populaarseimal “Divine Fortune” slotimängul. “Divine Fortune” on hästi tuntud mäng igale suurvõidu ihalejale ning nüüd saab pururikas lätlane oma uue aasta lubadused hoopis kiiremini täide viia!

divine fortune slot preview

Täpne võidusumma oli 251 536€ ja õnneliku mängija nimeks Raivis. See pole Optibesti sugugi esimene jackpot, mis viimastel kuudel välja antud ning “Divine Fortune” tundub olevat just see mäng, millel jackpotisumma paisub kõige kiiremini. Alles hiljuti saadi samal mängul 93 180€ suurune megavõit. Nimetamist väärib ka “Cosmic Fortune” mängu 71 894€ suurune jackpot. Pole paha või mis?


UUS REKORD

250 000€ võidu puhul on tegemist ka Optibet kasiino rekordiga ning Raivis võib tunda uhkust, et on pääsenud kasiino “Kuulsuste Halli”. Kahjuks ei jäänud võit videolindile, kuid see-eest said Optibeti töötajad võitja kommentaaride jagamiseks kätte vahetult peale megavõitu.

Raivis tõdes muidugi, et jackpoti võites sattus ta täielikku ekstaasiseisundisse ja lasi emotsioonid endast välja kõva häälega maja peal kisendades nagu hullumeelne! “Sain alles mängimis alustada, kui see juhtus ainult peale umbes 20€ mängu panemist… Tänu jumalale, et olin tollel hetkel kontoris, kuna kodus oleksin kogu pere üles ajanud! Pere veel ei tea.. Tõenäoliselt ei suuda nad kunagi uskuda, kust ma sellise varanduse otsa sattusin, kuigi nad muidugi teavad, et mängi aeg-ajalt Optibetis. Mida rahaga peale hakka? Tahaksin osta perele uue maja! Aga täpselt veel ei tea! Eks ole näha!”


OPTIBETI KOMMENTAARID

Kas Optibeti kasiinos oli tegemist suure päevaga, sest tegemist on ikkagi suurima võiduga, mis seni välja makstud. Regiooni tegevjuht Dainis Niedra tõdes siiski, et üle saja tuhandene võit oli juba õhus pikka aega ning küsimus oli ainult, kes ja millal selle võidab. See, et võitjaks osutus just Raivis on eriti tore üllatus, sest tegemist on ühe Optibeti kõige lojaalsema mängijaga, kes alustas mängimist juba Optibeti algusaegadel 2008. aastal.

Tervitusboonus kuni €1000
Võta boonus
Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: