Õnnelik saksa mängija pistis tasku “Mega Fortune” jackpoti 3.4 miljonit eurot!

pokerstars kasiino mega fortune jackpot

Jackpotisadu jätkub! Kui alles paar nädalat tagasi sai 18,9 miljoni euro võrra rikkamaks õnnelik Mega Moolah jackpoti võitja, siis nüüd anti välja ka teise ülipopi jackpotimängu Mega Fortune peaauhind. Sedakord oli võitjaks Saksamaal elav PokerStarsi mängija, kes kõigest 2.5€ panusega teenis 3.4 miljonit!

Nagu juba mainitud teeniti peapreemia just PokerStarsis, kus pokkerit saavad mängida ka Eesti mängijad, kuid PokerStars kasiino kahjuks eestlastele saadaval ei ole. See-eest Mega Fortune on saadaval peaaegu igas suuremas Eesti internetikasiinos. Loomulikult oli tegemist ka PokerStarsi kasiino ajaloo suurima võiduga.

Naljakal kombel ei olnud tegemist sugugi kiivalt jackpotti taga ajava mängijaga vaid suur summa potsatas sülle täiesti juhuslikult. Ajakirjanikuna leiba teeniv kasiinosõber valis lihtalt õige mängu ning otsustas söögi valmimist oodates teha pisut aega parajaks. Kui järsku hiiglaslik megajackpott sülle kukkus, ei suutnud mängija oma õnne uskuda. Tänu jumalale, et pizza ahjus polnud jõudnud veel valmida, muidu oleks see tõenäoliselt sakslasele kurku kinni jäänud või kogu täiega vaibale pudenenud. Sama üllatunud oli ka muidugi sakslase abikaasa, kes elas läbi minivapustuse.

Kuidas sina ennast tunneksid, kui võidaksid näiteks miljon eurot? Kas läheksid soojamaareisile, ostaksid uue auto või teeksid midagi veelgi meeletumat? Nii suuri summasid saad võita ainult jackpoti mängudes, mis lisaks elumuutvatele hiigelpreemiatele maksavad piisavalt ka väiksemaid võite. Mõnel mängul on lausa mitu jackpotti!

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: