Õnnelik eestlane sai pihta Viking Lotto peavõidule 10,8 miljonit!

viking lotto suurim võit eestis uudised

Millest mõtled, kui ostad lotopileti? Enamik eestlasi võtab seda kui võimalust kogeda hetkelist adrenaliinielamust ja ehk võita ka väike rahasumma. Kuid seda, mis juhtus läinud kolmapäeval, pole kunagi varem meie Maarjamaal ette tulnud. Meie oma Eesti mängija napsas endale Põhjamaade suurima loto Viking Lotto peavõidu 10,8 miljonit! Võrreldes varasemate suurvõitudega Eestis on see koguni kümme korda suurem!

Mõelda vaid, et üleöö võib igaüks meist tõusta Eesti 500 rikkama inimese hulka… Just nii palju raha saigi õnnelik lotosõber, kelle pilet osteti internetist. Tegemist oli ühe mänguväljaga piletiga, millel võidu tõid numbrid 11, 18, 20, 30, 45, 46 ja lisanumber 2.

viking lotto suurim võit eestis

Sellel aastal on Eesti lotomängijad üldse palju võitnud ning kolmapäevane ajalooline võit on järjekorras kaheksas. Bingo Lotoga on sellel aastal võidetud juba 907 269 eurot ja Eurojackpotiga 659 116 eurot.

Privaatsuse huvides jääb võitja nimi ja muud delikaatsed isikuandmed saladuseks, kuid kindel on, et selline suur jackpot muudab lotomängija elu tundmatuseni.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: