Online kasiinod kaotasid PlaynGo tõttu miljoneid rublasid

playngo the wealth series slots big

Online mängude maailmas on käsil põneva ajad. Kui alles mõned päevad tagasi 17. septembril sai Play’n Go uhkusega välja kuulutada uued mängud “Wealth” seeriast, siis ei läinud kaua aega kui asjad hakkasid väga kiiva kiskuma.

Alates mängude välja tulemisest on paljud mängusõbrad suutnud just neil kolmel slotil võita suurelt ja tihti. Liigagi tihti ja liiga suurelt, et see saaks olla reaalne. Vaatame lähemalt, mis siis juhtus…

Beast of Wealth, Celebration of Wealth ja Temple of Wealth on jackpotimängud. Igal mängul on neli erineva suurusega peapreemiat. Miinimum panustel mängides algavad jackpottide väärtused vastavalt Mini jackpot – alates €10, Minor – €25, Major – €500 ja Grand – €5,000. Konks on selles, et jackpotte maksavad välja operaatorid, mitte mängutootjad nagu sageli kombeks on.

Ei läinud kaua aega, kui operaatorid haistasid midagi kahtlast. Kaotused just neil kolmel mängul aina kasvasid ja kasvasid mängude operaatori jaoks ja mängijad aina võitsid. Kui eurodes oli minimaalne panuse väärtus mängudel 10 senti spinni kohta, siis rublades oli see märksa väiksem- kõigest 4-7 rubla (olenevalt kasiinost), samuti ei sõltunud panuse väärtusest see kui suure jackpoti võid võita.

playngo wealth slots jackpot screens

Mida see siis tähendab? Mängijad valisidki minimaalseks panuse suuruseks 4 rubla keerutuse kohta ja jäid ootama, kui mänguautomaat lõpuks jackpotini jõuab. See Play’n Go poolne tehniline apsakas rubla valuuta väärtuse määramisel andis selle tulemuse, et mängijad võitsid jackpotte väga lihtsa vaevaga ning tekitasid kasiinodele miljonitesse ulatuva materiaalse kahju.

Uudised lihtsa rahateenimise võimalusest levisid vene mängijate hulgas kiiresti ja esimesed, kes jaole said, teenisid summasid, millest tavatingimustes võiksid nad ainult und näha!

playngo wealth slot multitable desktop

Mõned online kasiinod lükkavad korraga laivi mitu slotti, mis sellel korral tegi asja nende jaoks märksa hullemaks. Mõned mängijad otsustasid olukorda enda jaoks maksimaalselt ära kasutada ning laenasid koguni kokku mitu arvutit, et vigaseid mänge samaaegselt jooksutada ja võimalikult palju pappi lühikese ajaga kokku kraapida.

playngo wealth slot multitables

Praeguseks on kavalpead tõenäoliselt juba Barbadosel palmi all või ostnud omale paar luksuslikku korterit Londoni kesklinna. PlaynGo aga peab hakkama kasiinodele selgitusi andma ja neid ootavad ees keerulised ajad..

Kui online kasiinod sellele segadusele lõpuks jälile hakkasid jõudma, võeti eelnimetatud mängud valikust kiiruga maha või siis tõsteti miinimumpanuse väärtust. Osad operaatorid hakkasid mängijate kontosid blokeerima, maksetega viivitama ja isegi võite konfiskeerima.

Veel ei ole Play’n Go ühtegi avalikku pöördumist teinud, kuid on kindel, et juba on nende mainele palju kahju tehtud. Mängijaid muidugi huvitab kõige rohkem, kas on veel online kasiinosid, mis pole sellele mängutootja poolsele veale jälile saanud ning kus mängijad olukorda enda huvides saaksid ära kasutada.

Loe veel põnevaid uudiseid, et viia oma panustamine hoopis uuele tasemele: